Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Huis > Informatie

Opgericht in 1998, Chunwang bedrijf is een verzameling Randamp; D, de productie en de afzet van de onderneming, gespecialiseerd in droogmiddelen, zuurstof absorberende producten gamma van silicagel droogmiddel, zuurstof absorberende, farmaceutische droogmiddel, klei droogmiddel, container droogmiddel, actieve kool droogmiddel, verpakkingsmaterialen van droogmiddelen en anderen beslaat.

In de afgelopen twee decennia van niet aflatende inspanningen vormde Chunwang een industriële patroon van diversificatie en schaal ontwikkelingen. Chunwang bedrijf heeft moderne industriële installaties, professionele apparatuur, hoog gekwalificeerde managementteams en ervaren technische staf. De Chunwang merk items hebben een "rijpe" markt zowel in het binnenland en buitenland en zijn beroemde dessicant gebied over de hele wereld.

Wij hadden doorgegeven, de ISO9001:2008, de ISO14001:2004, de BSCI, en Wal-Mart audits. Onze producten voldoen aan RoHS-certificering en andere certificaten. Met de geavanceerde laboratoria, productie-apparatuur, alsmede de inspectie apparatuur, nu Chunwang is uitgegroeid tot een van de meest uitgebreide adsorptie-serieproductie-bases in China.