Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Natuurlijke bamboe houtskool luchtzuiverende tas voor auto, thuis

Luchtzuiverende zak, innerlijke SMS-stof + buitenste linnenstof. Twee soorten: touwtje (touw) en oogje (gat). Drie gewicht: 50-500 g / OEM. Vier kleuren: groen / bruin / zwart / grijs / oem. Verpakking met polybag (OPP / PE-zak), kleurendoos (geschenkdoos / kraftdoos), bedrukte samengestelde zakken of doos. Hoofdbestanddeel: houtskool van bamboe.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Productbeschrijving: Wat is de bamboe luchtzuiverende zak met houtskool

De luchtzuiverende zak is een natuurlijke, uiterst effectieve luchtreiniger die geuren, bacteriën, schadelijke verontreinigende stoffen en allergenen absorbeert. De Moso Bag ontvochtigt ook, wat helpt bij het voorkomen van overtollig vocht, schimmel en meeldauw.


Welke soorten geuren en verontreinigende stoffen absorbeert de luchtzuiverende zak?

De zak absorbeert onaangename geuren zoals rook, geurtjes van huisdieren, verf en muffe lucht. Het absorbeert ook verontreinigende stoffen. Van bamboe is wetenschappelijk bewezen dat het schadelijke chemicaliën reduceert, waaronder formaldehyde, ammoniak, benzeen en chloroform die worden uitgestoten door voorwerpen als verf, vloerbedekking, meubels, luchtverfrissers, chemische reinigingsmiddelen, rubber en plastic.


Wat zit er in de houtskoolzak?

Het belangrijkste ingrediënt is bamoo-houtskool, het is gemaakt van Moso-bamboe, een soort van reusachtige houtbamboe. Het omzetten van Moso-bamboe in bamboe-houtskool duurt enkele weken, waarbij de bamboe wordt gedroogd en vervolgens bij hoge temperaturen in een oven wordt behandeld. De resulterende bamboe-houtskool heeft miljoenen kleine, poreuze gaten waardoor het geuren, onzuiverheden en overtollig vocht absorbeert.


Hoe lang duurt het voordat de houtskoolzak werkt?

In slechts een paar dagen zult u belangrijke verbeteringen merken. Binnen een week worden geuren volledig geneutraliseerd. Hoe lang gaat de tas mee? het duurt maximaal twee jaar. Als u het opnieuw wilt gebruiken, raden we u aan om uw tas één keer per maand gedurende minimaal een uur in de zon te laten staan.


Is de bamboe-koolzaadzak die zich in de lucht bevindt veilig rond voedsel?

Ja! De purifyign-zak bevat slechts één ingrediënt - bamboe-houtskool - dat geen chemicaliën of gifstoffen bevat, waardoor het veilig is om te gebruiken in de buurt van voedsel. Het is ook veilig rond huisdieren en kinderen.


Kan de bamboe-houtskool worden gerecycled?

Absoluut! Na twee jaar als luchtzuiveringsinstallatie, is de houtskool een prachtige toevoeging aan uw tuin, waar het de plantengroei bevordert en zijn levenscyclus voltooit als een product dat van de aarde komt en uiteindelijk teruggeeft aan de aarde.


Wat is de beste grootte voor mijn ruimte?

De houtskoolzakken zijn er in verschillende maten, om het beste aan uw behoeften te voldoen. Voor optimale resultaten, plaats de houtskoolzakken in een open gebied; het is veilig om op elk oppervlak te plaatsen.


* 200g luchtzuiverende tas: beslaat 90 vierkante voet en is uitstekend geschikt voor kleine ruimtes zoals auto's, boten, kasten, badkamers, dierenverblijven en wasruimtes.


* 75g luchtzuiverende zak: krachtiger dan zuiveringszout bij het verwijderen van geurtjes in de koelkast.


* 50 g luchtzuiverende zak (pakket van twee): Dekt 10 vierkante voet, wat geweldig is voor kleine ruimtes zoals schoenen en laarzen, sporttas, lockers, waszakken, prullenbakken en bagage


4. air purifying bag.jpg

2. air purifying bag.jpg

5. air purifying Bag ingredient.jpg

Functie:


1. Luchtzuivering, goede kwaliteit.

2. 100% natuurlijke bamboe houtskool, milieu, niet-toxisch, vrij van fragmenten.

3. Kan worden hergebruikt wanneer blootgesteld aan de zon gedurende 2-3 uur elke 1-2 maanden ..

4. Gemakkelijk te gebruiken, plaats overal nodig;

5. Herhaal gebruik door herladen, laatste oud;

6. Veelzijdigheidstoepassing voor zowel auto, huis als andere plaatsen;

7. Gebruikt als promotieartikelen, geschenken.

air purifying bag function.jpg

Bedrijfsinformatie:


air purifying bag company information.jpgair purifying bag certification.jpgChunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Natural Bamboo Charcoal Air Purifying Bag For Car, home in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: Natuurlijke bamboe houtskool luchtzuiverende tas voor auto, thuis China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek