Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Sterke absorberende eigenschap 700 Gram continue strip geactiveerde houtskooldeodorizer voor auto / auto

Sterk absorberend vermogen 700 gram continue strook geactiveerde houtdeodorant voor auto / auto Productomschrijving Actieve kool deodorant hoofdinhoud is gemodificeerde actieve kool. Het heeft een grote poriëndiameter en een sterk absorptievermogen, kan effectief de auto formaldehyde verwijderen, ...

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Sterk absorberend vermogen 700 gram continue strook geactiveerde houtdeodorant voor auto / auto

Productomschrijving
Geactiveerde houtskool auto deodorizer hoofdinhoud is gemodificeerde actieve kool. Het heeft een grote poriëndiameter en een sterk absorptievermogen, kan effectief de auto formaldehyde, benzeen, ammoniak, TVOC en andere schadelijke gassen verwijderen. Car carbon bags gebruiken speciale niet-geweven stoffen verpakkingen, de doorlaatbaarheid is sterk en bovendien heeft het de functie van vochtabsorptie. Het is zeer modieus en voortreffelijk met 4 enkele pakketten en 10 plus (continu) ontwerp, neem geen plaats in op de auto.
Car-formaldehyde kan het slijmvlies van de huid irriteren en hoofdpijn, vermoeidheid, depressie, enz. Veroorzaken.
Elimineert het tolueen: in het voertuig heeft het tolueen de irriterende kwaliteit van de huid; langdurig contact kan de huid droog indammen, de breuk, dermatitis.
Elimineert de xyleen: in het voertuig komt de xyleen van de synthetische vezel, de plastic verf, de kleefstof in de auto. Het kan de anesthesie van het hoofd van het menselijk lichaam veroorzaken.
Elimineert TVOC: Auto TVOC kan aandoeningen van het humaan immunodeficiëntieniveau, het centrale zenuwstelsel en de spijsverteringsstelselfunctie veroorzaken.

Details:
1.10plus continu pakket, exclusief ontwerp
2. Kleine carbon tas, grote adsorptiecapaciteit
3. Ultrasoon naaien, geen lekkage as
4. Pas specificatie, auto speciaal ontwerp aan
5.Process verfijnd, joker interieur
6.Trunk & demper-10pluszak, exclusieve plaats, nul ruimteopname
Auto droogmiddel specifiek ontworpen voor auto-interieur ruimte, het gewicht, de grootte, de verpakking structuur en kleur, alle details vooral geschikt in de auto. Het is een echte auto carbon tas.
Waarom hebben we een 10-plus auto carbon tas nodig?
Waarom moeten we 10 plus even pakket ontwerpen?
Obsessief-compulsieve stoornis zelfs pakket de hele dag opgelegd, gemeenschappelijke koolstoftanks in de put oplossen, gemakkelijk om de auto chaotisch te laten zijn.
Maak volledig gebruik van de locatie van de achterruit, volgens de gewoonten, dit is het hele voertuig gebruik de laagste frequentie, en de verborgen plaats, maar het is een uitstekende locatie om houtskoolzakken te zetten. Los het probleem van de ruimte op met behulp van een gewoon houtskoolpakket dat de auto opneemt.

Wijze van gebruik:
Loodinhoud tegenglas in de binnenkant van de deur inhoud voor en na de tank onder de rugleuning en baffle plaats (10 plaatsen waar zelfs de verpakking)

Onderhoudstips:
1 Dit product GEBRUIKT doorlaatbaarheid goede niet-geweven, kan ook vochtbestendige meeldauw, gelieve niet-geweven de binnenverpakking snijden, om te voorkomen dat gebroken koolstof poeder op lekkage.
2 Houtskoolverpakkingen moeten droog blijven, kunnen beter de werkzaamheid van het product bespelen. Als ze een natte koolstofzak krijgen, neem dan alsjeblieft een paar uur mee in de zoninzinkingen, weet dat het houtskoolpakket helemaal droog is.
3 De carbon zak geplaatst in de juiste positie in de auto, en open een venster geventileerd, afwisselend lucht meer toeristen andere emissies naar buiten.


Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van sterk absorberend vermogen 700 gram continue strook geactiveerde houtdeodorant voor auto / auto in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.

Hot Tags: sterk absorberend vermogen 700 gram continue strip geactiveerde houtskooldeodorizer voor auto / auto, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek