Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Opknoping vochtigheid controle tas

Opknoping vochtigheid controle tas

Opknoping vochtigheid controle zak de hangende luchtontvochtiger kunt voorkomen dat schimmel, meeldauw & muffe geuren door het drogen van de lucht naar een niveau waar de schimmel & meeldauw niet groeien. Het kan items en weefsel beschermt tegen overtollig vocht. Ontworpen om op te hangen in de kast en omsloten ruimten. Met behulp van instraction: 1. Open de...

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Opknoping vochtigheid controle tas

De hangende luchtontvochtiger kunt voorkomen dat schimmel, meeldauw & muffe geuren door het drogen van de lucht naar een niveau waar de schimmel & meeldauw niet groeien. Het kan items en weefsel beschermt tegen overtollig vocht. Ontworpen om op te hangen in de kast en omsloten ruimten.

Met behulp van instraction:

1. open de omslag, u krijgt een haak en een droogmiddel pakket.

2. de haak op de dessicant pakket installeert, laat de droogmiddel pakket kan worden opgehangen.

3. dan u kunt hangen in je huis waar is vochtig. De witte korrelige zal absorberen het vocht in de lucht en water, worden als de witte korrelige volledig verdwijnen, moet u een nieuwe transactie. U zult vinden dat het ontvochtigen effectieve is opmerkelijk, omdat u zien kunt dat de luchtvochtigheid is geabsorbeerd te worden water en verzameld in het onderste deel van de tas.

主图2.jpg新款除湿袋.jpg

IMG_0892.jpgOpgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van opknoping vochtigheid controle tas in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: opknoping vochtigheid controle tas, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek