Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Silica Gel Vochtvanger voor auto

silicagel vocht absorber voor auto Specificatie: auto vochtvanger 1. Verwijder luchtvochtigheid in de auto 2. Los op car window fogging 3. Herbruikbare auto ontvochtiger 4. Gratis monster, OEM

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

silicagel vochtabsorbeerder voor auto

Specificatie:
auto vochtvanger
1. Verwijder vochtigheid in de auto
2. Los sluier van autoruiten op
3. Herbruikbare auto-ontvochtiger
4. gratis monster, oem

productnaam

auto vochtvanger

materialen

Silicagel of natuurlijke mineralen

Netto gewicht

500g / 1000g / bestellen

Grootte

28,5 * 15cm of aangepast

Inpakken

Polyester stof

Buitenste verpakking

Polybag of verfdoos

Type

Herbruikbaar door drogen opnieuw geactiveerd

certificaten

VIB, DMF, RoHS, SVHC

functies

Luchtvochtigheid verwijderen, geurtjes elimineren, beslaan van autoruiten oplossen

Gebruikte plaatsen

Voertuigen, boten, caravans, magazijn, garages, huis, enz

Maakt u zich nog steeds zorgen over het condensatieprobleem in uw auto? Na verloop van tijd accumuleert een auto-interieur behoorlijk veel vocht, beslaat ramen en maakt het bijna onmogelijk om de weg te zien. Mistige ramen zijn niet alleen hinderlijk, maar ook extreem gevaarlijk.
Gefeliciteerd, je kunt nu een krachtig wapen krijgen.

Uitstekende functies
Chunwang Mini-luchtontvochtigers te koop voor auto helpen u tegen beslagen windschermen en andere vocht gerelateerde problemen. De Mini-luchtontvochtiger in de uitverkoop vecht dit probleem dapper, elimineert overtollig vocht, en zorgt voor het comfort en de veiligheid van het starten van uw dagelijkse woon-werkverkeer met een duidelijke voorruit. Het verwijdert ook alle kwalijke geurtjes die zich in het interieur van de auto hebben opgehoopt.
Stijlvolle ontwerpen
De buitenlaag van de zwarte stof is gevuld met 1 kg silicagel droogmiddel, dat tot 40% -60% van zijn gewicht aan vocht absorbeert, waardoor wordt voorkomen dat de binnenkant van de ramen beslagen of bevroren wordt in de winter. De grootte van Chunwang Mini-ontvochtiger te koop past gemakkelijk op het voorpaneel, in de console of in het dashboardkastje.

Geen lekkages
In tegenstelling tot gewone calciumchloride-ontvochtigers, zal het Chunwang Mini-ontvochtiger in de verkoop nooit lekken of vlekken achterlaten die schade aan het interieur van uw auto kunnen veroorzaken. Het geabsorbeerde water blijft zonder lekken in de materialen achter.
Hoe te gebruiken:
Plaats de mini-ontvochtigerzak voor de auto in de achterruit van het passagierscompartiment, of in de voetruimte, onder een stoel, in de deuropslag, enz.
herbruikbare
Chunwang Mini-ontvochtiger te koop kan snel en gemakkelijk vele malen worden opgeladen. Wanneer het product verzadigd is, ververs het product dan in de magnetron, in de zon of op de radiator, het kan als nieuw worden gebruikt. Eén Car Air Dry-luchtontvochtigerzak kan 4-6 maanden worden gebruikt.
Veelgebruikte
Deze Mini-luchtontvochtiger te koop is praktisch, economisch en duurzaam, plus het is even geschikt voor caravans, boten, garages, magazijn of kamers.

moisture absorber for car.JPG

silcia gel moisture absorber for car.JPG

car moisture absorber .JPG

moisture absorber car .JPG


Opgericht in 1998, is Chunwang bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van in de fabriek groothandel hoge absorptiecapaciteit silicagel vochtabsorbeerder voor auto's in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.

Hot Tags: silicagel vocht absorber voor auto, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek