Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Deodorizer Droogmiddel pakt actieve kool in

Deodorizer Droogmiddel pakt actieve kool in

Deodorizer bestaat uit natuurlijk mineraal en actieve kool, een natuurlijk, milieuvriendelijk product. Het vervuilt de omgeving niet, omdat het na gebruik kan worden weggegooid als een normaal afval.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Desodorant droogmiddelpakketten Actieve koolINVOERING

 

Chunwang Deodorizer Droogmiddel is zwarte korrel en heeft een interne poriestructuur ontwikkeld die groter is dan het oppervlak. Het is een superieure absorptiecapaciteit o microkristallijne massa koolstofabsorberend materiaal, katalysatoren of katalysatordiameter. Het specifieke oppervlak kan worden bereikt van 1000-1600 m2 / g, het poriënvolume is ongeveer 90% en de diameter van de microporiën is 10A-40A. De waarde van mthylthionine is meer dan 1000 mg / g. Het kan niet alleen deodoriseren, maar ook vocht opnemen in de lucht. Het is een nieuwe ontgeuringstechniek.


                    

Verwijdering van de geur Drogen Actief koolstofdroogmiddel te koop

Verwijdering van de geur Drogen Actief koolstofdroogmiddel te koop


Onze service

1. OEM / ODM service

2. Gratis monster beschikbare service

3. Total solution suggestion service

4. Professionele teamservice

5. Proeforde beschikbare service

6. gratis verpakking overleg en bezoek aan de site

7. 24/7 service

啊.png

Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van deodorizer droogmiddel packs actieve kool in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: deodorizer droogmiddel packs actieve kool, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek