Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

10g Hoge wateropname Calciumchloride Droogmiddel

1. Absorbeert tot 300% van zijn eigen gewicht afhankelijk van mix en verpakking. 2. Sterke vochtopname, geen lekkage. 3.Volledig nadat de absorptie van water niet verdampt. 4.Broad applicatie temperatuurbereik van -5 ℃ -90 ℃. 5. Milieubescherming, niet-toxisch. 6. Goedgekeurd door gerelateerde autoriteitsorganisatie.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Productdetails

Chunwang Calcium Chloride Droogmiddel is een nieuw type bescherming van het milieu en efficiënt droogmiddel, de Calcium Chloride Droogmiddel vochtopname tarief zo ​​hoog als 200% (RH90%) omgeving effectief verlagen van de temperatuur in de verzegelde verpakking, zorgen voor de veiligheid van producten in opslag en in transport , Er zijn effecten van de dampdichte en mouldproof. Na calciumchloride droogmiddel absorberen water, vervolgens transformeren in gel-vorm, effectief voorkomen van het bestaan ​​van vloeibaar water, voorkomen fenomeen van beschadiging van de goederen als gevolg van waterlekkage.
Kenmerk:
1. Hoge vochtopname, vochtopname hoge snelheid.
2. Na vochtopname en vocht snel kan worden vergrendeld, geen vloeibaar water doorsijpelen, vermijd verontreiniging van goederen.
3. Gebruik geavanceerde waterdichte ademende verpakkingsmaterialen, geen risico in water doorsijpelen

High Water Absorption dehydratiemiddel

10g calciumchloride-droogmiddel

Calciumchloride als droogmiddel

Bedrijf

2.jpg1.jpg

7.jpg

Onze sevices

4.jpg

5.jpg

10.png

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 10g calciumoplosmiddel met waterabsorptie in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 10g hoge wateropname calciumchloride droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek