Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

5 gram Tyvek droogmiddel voor speelgoed

5 gram Tyvek droogmiddel voor speelgoed

Calciumchloride droogmiddel voornamelijk gebruikt in anorganische chemische productie van verschillende calciumzouten van grondstoffen kunnen dienen; ook gebruikt als gas droogmiddel, de productie van alcohol, ester, ether en acryl hars dehydraterend agent. Gebruikt als calcium fortifier, agent, agent, droogmiddel in voedingsindustrie chelaat genezen. Calciumchloride droogmiddel heeft de voordelen van adsorptie activiteit, statische bevochtiging en geur verwijdering. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van de adsorptie van de hoge snelheid, hoge adsorptie capaciteit, geen GIF, geen geur, geen contactcorrosie, geen belasting van het milieu, vooral geen schade aan menselijk lichaam.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Product: 5 gram calciumchloride droogmiddel

Nummer: CODE-5B2

Grondstof: calciumchloride

Kleur: wit

Functie: milieu

1. introductie

Vooruitgang foto 's

blob.png


blob.png

2.Specificatie

Weitht:1-1000 g of customeized

Verpakkingsmateriaal: aangepaste

5 gram calciumchloride droogmiddel

1.code - 5C 4-verpakking: niet-geweven stof 30pcs/zak, 1500pcs/ctn

2.code-5B2 Packaing: Tyvek papier30pcs/zak, 1500pcs/ctn

3.code-5E verpakking: Du Mei Paper 50st/zak, 2000pcs/ctn

blob.pngblob.png

blob.png

blob.png

blob.png

3. bedrijf

Met 18 jaar, Chunwang branditerms hebben een "rijpe" markt zowel in het binnenland en buitenland en zijn beroemde dessicant gebied over de hele wereld.

wm01.jpg

wm02.jpg

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 5 gram Tyvek droogmiddel voor speelgoed in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 5 gram Tyvek droogmiddel voor speelgoed, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek