Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Cacl2 droogmiddel

Cacl2 droogmiddel

1. remt de vorming van schimmel, meeldauw, roest en corrosie 2. omhoog to200% vocht absorptie. 3. biedt 50 + dagen of meer vocht bescherming 4. voorkomt dat zwakke kartons en losse etiketten veroorzaakt door vocht 5. milieuveilige en kan als het gewone afval worden verwijderd

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Dmf-free Desiccant Pack With Msds.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang produceert een complete lijn van dessicant pakketten met Silica gel, klei, molecuul zeef, actieve kool. Onze producten worden veel gebruikt in een verscheidenheid van pakket toepassingen met inbegrip van elektronica, PCB, LED, IC, kleding, schoenen speelgoed, hardware, meubilair en klant producten. Standaard maten zijn 1g - 1000g.

4. FAQ

1) wat is de DMF? Waarom is het verboden door de EU?

DMF, ook wel genoemd Dimethylfumaraat, heeft de kenmerken van lage toxiciteit, hoge efficiëntie en breed-spectrum antibacteriële activiteit. Het heeft een speciale antibacteriële effect op schimmel.

DMF werd meestal gebruikt als conserveermiddelen en bactericiden in productie, opslag en vervoer van leer, schoenen en textiel, enz.

DMF kan huid allergie, acute eczeem en brandwonden veroorzaken.

Publicatieblad van de Europese Unie heeft op 15 mei 2012, richtlijn (EU) nr. 412/2012, dat lidstaten verplicht om ervoor te zorgen dat artikelen of delen daarvan met DMF in concentraties, wordt niet op de markt worden gebracht.

2) u hebben gezegd uw droogmiddel zal gel-achtige na de absorptie, maar waarom het vloeibaar geworden?

Chunwang droogmiddel zullen verschillende verschijning in het proces van absorptie, in het begin is het poeder, dan het zal worden vloeibare, later half gel-achtige zal zijn, en tot slot zal zij totaal gel-achtige.

3) is Chunwang droogmiddel veilig te gebruiken?

De belangrijkste ingrediënten van Chunwangdesiccant zijn calciumchloride en amylopectine, dus het is onschadelijk voor mens en milieu volgens correct gebruik.

4) hoeveel Chunwang droogmiddelen moeten we gebruiken per keer?

De dosering hangt af van karton grootte, de grootte van de container, van het product zelf-gevoeligheid voor vocht, temperatuur en relatieve vochtigheid in de locatie, dus het is beter om te vragen van onze ingenieurs voor begeleiding.

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van cacl2 droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: CaCl2 droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek