Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Calcium Chloride Density

Calcium Chloride Density

1. Dit calciumchloride droogmiddel is milieuvriendelijk, geurloos en niet-toxisch voor het milieu en het menselijk lichaam. 2. De droogmiddelpakken hebben een hoog absorptievermogen bij kamertemperatuur en bij een algemene luchtvochtigheid. 3. De vochtopname capaciteit van dit droogmiddel is 8 keer zo hoog als die van gewone silica gels.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

High Quality Calcium Chloride Desiccant Tyvek Packing.PNG

2.Photos

3.Company

Gericht op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd is een hi-tech-entiteit geschikt voor massaproductie en grote markt. Wij zijn gespecialiseerd en ontwikkelen en produceren droogmiddelen van verschillende specificaties, die in staat zijn tot vochtabsorptie, waterabsorptie en het wegvegen van een eigenaardige geur. Met tientallen jaren ervaring, zijn we goed opgeleid op het gebied van productie en beheer. Hoewel we beschikken over goede apparatuur, vertragen we nooit onze stap van het introduceren van nieuwe technologie in de wereld.

4. Onze service

Veel klanten komen naar ons toe omdat we bovenaan de lijst staan ​​van Chinese zeoliet moleculaire zeeffabrikanten. Waarom kunnen we bovenaan de lijst staan ​​van Chinese zeoliet moleculaire zeef fabrikanten? Beste kwaliteit en lange geschiedenis.

Ons zeoliet moleculaire zeef poeder, staat bekend om zijn beste kwaliteit en geniet van de al lang bestaande reputatie in binnen- en buitenland. We zijn ook opgericht in de jaren 2002 en hebben een lange geschiedenis van meer dan twee decennia.

We hebben voldoende voorraad, als u bulkbestellingen bij ons wilt plaatsen, maak u dan geen zorgen en we kunnen voor u aanpassen. Het maakt niet uit of u groothandelaars of persoonlijke gebruikers bent en het maakt niet uit wat uw bestelhoeveelheden zijn, kom alsjeblieft naar ons en wij kunnen de meest professionele plannen voor u ontwerpen.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van calciumchloridedichtheid in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: calciumchloridedichtheid, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek