Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Calciumchloride dessicant tas met Msds niet-toxisch smaakloos

Calciumchloride dessicant tas met Msds niet-toxisch smaakloos

Chunwang van calciumchloride droogmiddel, ook bekend als hoge absorptie droogmiddel, is gemaakt van food grade calciumchloride en vocht-retentie materialen. Deze droogmiddel verandert in een pasta-achtige substantie na volledig verzadigd. Onze calciumchloride droogmiddel is perfect voor grote opslagruimten, grote verpakte producten en producten waarvoor hoge vocht absorptie.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Double Package Desiccant.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

CHUNWANG hebben verschillende producten in verschillende type en specificatie. Productkwaliteit is betrouwbare, niet-toxisch smakeloos, chemische stabiliteit, thermische stabiliteit, hebben het effect van de absorptie van vocht en ontvochtiging ter voorkoming van schimmel. Onze producten kunnen algemeen worden toegepast in machines elektronica, elektrische apparaten, metaal, glas, geneeskunde, voedsel, leder, speelgoed, meubelen en andere industrieën.

4. FAQ

Q1:Why voor ons kiezen?

A1: Wij hebben professionele team van werknemers, onderhoud en inspectie, en we hebben eigen sub-fabrieken.

Q2:can ik krijg monsters?

A2: zeker, we kunnen de monsters kostenloos verzenden, maar klant moet betalen dan de vrachtkosten. Het kost Sommige monster kosten voor aangepaste ontwerpen, maar het wordt terugbetaald wanneer de bestelling is aan bepaalde hoeveelheid.

Q3:How te betalen?

A3: Meestal moet u betalen voorschot van 30% voor de productie, het saldo betaald vóór verzending. Voor de kleine order moet u betalen de hele betaling voor productie.

Q4:How vele kleuren zijn beschikbaar?

A4: U aangepaste kleuren kunt doen als uw speciaal verzoek. Dus is elke Pan-tone kleur beschikbaar. Je hoeft alleen om me te vertellen uw favoriete Pan-tone kleur.

Q5:will u opslaat mijn mal voor toekomstige orders?

A5:Yes. Zodra wij uw schimmel hebt gemaakt, kunt u het zo vaak als je zonder kosten voor toekomstige orders wilt. Zolang je hetzelfde ontwerp is er nooit een nieuwe molding vergoedingen.

Q6:do biedt u aangepaste verpakking?

A6:Yes. Al onze producten kunnen verpakt worden als uw eis.

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van calciumchloride dessicant tas met msds niet-toxisch smaakloos in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: calciumchloride dessicant tas met msds niet-toxisch smakeloos, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek