Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Droogmiddel voor kleding gebruik

Droogmiddel voor kleding gebruik

1. het zal tot 34% van het eigen gewicht in waterdamp adsorberen. 2. het kan worden geregenereerd en hergebruikt indien nodig. Zachtjes verwarming silicagel zal verjagen de geadsorbeerde vocht en laat het klaar voor hergebruik. 3. het is een zeer inert materiaal, het zal niet normaal aanval of corrosie van andere materialen en met uitzondering van sterke basen en vloeizuur zuur zelf resistent tegen aanvallen. 4. het is niet-ontvlambare. 5. meest voorkomende en gemakkelijk wordt verpakt in een ademend zakje of zak. Deze zijn verkrijgbaar in een brede waaier van formaten geschikt voor gebruik met een breed scala van toepassingen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Moisture Absorbing.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang milieu bescherming Technology Co., Ltd

Opgericht in 1998, is Chunwang bedrijf een set van R&D, productie en marketing van de onderneming, gespecialiseerd in droogmiddelen, zuurstof absorber. Producten gamma omvat van silica gel droogmiddelen, zuurstof absorberende, farmaceutische droogmiddelen, klei droogmiddelen, container droogmiddelen, actieve kool droogmiddel, verpakkingsmaterialen van droogmiddelen en anderen.

4. onze service

Wij zijn professionele vervaardiging met meer dan 18 jaar ervaring op droogmiddel, en heb een goede reputatie van onze klanten.

met onze professionele marktonderzoek en onze development team, en kwaliteitscontrole, team van de verkoop, kon bieden wij u de beste kwaliteit en de beste service.

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van droogmiddel voor kleding gebruik in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: droogmiddel voor kleding gebruik, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek