Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Dmf-vrij Droogmiddel-pack met MSDS

Dmf-vrij Droogmiddel-pack met MSDS

Sterk aanbevolen proberen fabriek prijs calciumchloride vocht absorberende vervangen droogmiddel silicagel anti beschimmeld schoenen. CHUNWANG Droogmiddel met een hoog vochtabsorberend vermogen van meer dan 300% voor langdurig absorberend materiaal gedurende 90 dagen. CHUNANG Droogmiddel is effectief in het regelen van vocht in kratten, dozen en andere soorten verpakkingen om schimmel, schimmel, roest en andere vochtgerelateerde schade te voorkomen. Het actieve ingrediënt in de CHUNWANG-droogmiddel is calciumchloride van levensmiddelenkwaliteit, dat een uitstekend vermogen heeft om vocht uit de omringende lucht te absorberen. CHUNWANG Droogmiddel kan meer dan 15 keer meer absorberen dan traditionele droogmiddelen voor inboxen. Het geabsorbeerde water wordt in een gel gebonden zodat er geen vloeibaar water wordt gevormd. Wij bieden CHUNWANG-droogmiddel met dubbele lagen verpakkingsmateriaal voor uw transportopslagschoenen tegen vochtcorrosie.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

China Calcium Chloride Desiccant.PNG

2.Photos

3.Company

1.Publicly genoteerd op 2015, opgericht in 1998, het naamloze vennootschap in droogmiddel markt van China.

2. Producten: silicagel droogmiddelen, Montmorillonite droogmiddelen, farmaceutische droogmiddelen, vochtigheid indicator kaart, vocht Absorber, luchtverfrisser, etc

4. Onze service

1. verschillende markt hebben verschillende producten (kwaliteitseisen en prijs), dus we zullen u de beste suggesties voor uw behoefte met onze ervaring.

2. Elk probleem over de kwaliteit of het pakket, zullen we 100% compenseren volgens uw vereiste, geen excuus, omdat we nooit een probleem ontmoet.

3.Een land, een partner, dus laat ons weten in welk land u zich bevond voordat u de bestelling plaatste.

Instructie en waarschuwing

Voorkom dat moleculaire zeef direct in de lucht wordt blootgesteld.

Sorptie adsorptie activiteit is een exotherme reactie, elk contact met het menselijk lichaam is gevaarlijk.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van DMF-vrij droogpakket met msds in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: dmf-vrij adsorptiepakket met msds, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek