Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoge kwaliteit 100g calciumchloride dessicant tassen

Hoge kwaliteit 100g calciumchloride dessicant tassen

1. het zal tot 34% van het eigen gewicht in waterdamp adsorberen. 2. het kan worden geregenereerd en hergebruikt indien nodig. Zachtjes verwarming silicagel zal verjagen de geadsorbeerde vocht en laat het klaar voor hergebruik. 3. het is een zeer inert materiaal, het zal niet normaal aanval of corrosie van andere materialen en met uitzondering van sterke basen en vloeizuur zuur zelf resistent tegen aanvallen. 4. het is niet-ontvlambare. 5. meest voorkomende en gemakkelijk wordt verpakt in een ademend zakje of zak. Deze zijn verkrijgbaar in een brede waaier van formaten geschikt voor gebruik met een breed scala van toepassingen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

High Quality Container Desiccant.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

CHUNWANG hebben opgericht voor 18 jaar, ons bedrijf altijd houden aan de idee van"door voorzichtig harde werken door superieure kwaliteit". Wij zijn begaan met silicagel droogmiddelen, calciumchloride droogmiddelen, zuurstof absorber enz., met inbegrip van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop. Wij hebben doorgegeven ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

4. FAQ

1) Q: welke betaling accepteert u?

A: we kiezen meestal L/C, T/T, D/P, Western Union

2) Q: wat is uw vervoer?

A: wij leveren ons product over de hele wereld over zee, voor kleine order, kiezen we voor DHL, EMS of andere verzendkosten manier.

3) q: u productmonsters te bieden aan internationale klanten?

A: kunnen wij gratis monsters, vracht verzameld.

4) Q: welke termijn handel jij accepteren?

A: wij aanvaarden de volgende handel termen: CIF, FOB, CFR

5) Q: welk pakket bieden jullie?

A: We gebruiken meestal 1MT met pallet of overeenkomstig uw verzoek.

6) v: hoe lang doet het nemen naar levertijd?

A:7-20 dagen na de betalingen

Chunwang is opgericht in 1998 en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoge kwaliteit 100 g calciumchloride dessicant zakken in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: hoge kwaliteit 100g calciumchloride droogmiddel tassen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek