Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoge kwaliteit dessicant droge tas

Hoge kwaliteit dessicant droge tas

Calciumchloride droogmiddel voornamelijk gebruikt in anorganische chemische productie van verschillende calciumzouten van grondstoffen kunnen dienen; ook gebruikt als gas droogmiddel, de productie van alcohol, ester, ether en acryl hars dehydraterend agent. Gebruikt als calcium fortifier, agent, agent, droogmiddel in voedingsindustrie chelaat genezen. Calciumchloride droogmiddel heeft de voordelen van adsorptie activiteit, statische bevochtiging en geur verwijdering. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van de adsorptie van de hoge snelheid, hoge adsorptie capaciteit, geen GIF, geen geur, geen contactcorrosie, geen belasting van het milieu, vooral geen schade aan menselijk lichaam.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

94% Dehydrate Cacl2 Desicasnt.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

CHUNWANG is een nieuw type moderne professionele fabrikant onderneming die zich bezighouden met de productie van droogmiddel. Onze belangrijkste producten zijn silicagel droogmiddel, actieve minerale droogmiddel, calciumchloride droogmiddel, enzovoort.

4. FAQ

V: Waarom gebruiken droogmiddel? Is het veilig?

A: vocht kan degraderen de kwaliteit en de prestaties van veel producten in bepaalde gevoelige probiotica en natuurlijke producten. Silicagel droogmiddel kan adsorberen vocht ter bescherming van de eindproducten om de integriteit van de werkzame bestanddelen behouden en uitbreiden van de houdbaarheid.

Silica gel is dat de enige droogmiddel kunt contact opnemen met het voedsel- en farmaceutische producten door FDA goedkeuring.

V: wat's de garantie?

A: meestal is de garantie 2 jaar.

Vraag: bieden jullie gratis monster?

A: natuurlijk, maar vracht is aan jou.

V: kan ik mijn eigen merk aanpassen?

A: Ja. Wanneer de MOQ, voldoen aan het's zeker beschikbaar.

V: heb je professionele certificaten?

A: Ja. ISO9001:2008, ISO14001:2004, SGS, REACH, RoHS, BSCI, SVHC, DMF gratis goedkeuring.

Opgericht in 1998, Chunwang staat bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoge kwaliteit droogmiddel droog tas in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: hoge kwaliteit dessicant dry bag, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek