Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoogwaardige super droge silicagel container droogmiddel

Hoogwaardige super droge silicagel container droogmiddel

1. Absorbeert en behoudt grote hoeveelheid vocht 2.lowers dauwpunt binnen verzending en opslag containers 3. Langdurig ontwerp biedt bescherming tegen schimmel, meeldauw, roest en corrosie tot 30 dagen of meer 4. Gemakkelijk te gebruiken - Gewoon plaats in containers met het aantal zakken afhankelijk van de grootte van de verpakking 5.Duurzame, door warmte gelaste Tyvek-stof en filmconstructie 6.Kan een aangepast sachetgewicht en zakje papier zijn.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Calcium Chloride Container Desiccant.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd is een ISO 9001 kwaliteit gecertificeerde droogmiddel fabrikant gevestigd in Shenzhen stad Guangdong procvice, dat is een van de grootste productiestad in China. Wij produceren een complete lijn droogpakketten die silicagel, klei (montmorilloniet), moleculaire zeef, actieve kool bevatten. Onze producten worden veel gebruikt in verschillende verpakkingstoepassingen, waaronder elektronica. PCB, LED, IC, kleding, schoenen, speelgoed, hardware, meubels en consumentenproducten. Standaardformaten zijn 1g-1000g of aangepast zijn beschikbaar om te voldoen aan uw verpakkingsbehoeften en OEM toegestaan.

4. Onze service

1) Als je een puzzel of verwarring hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice op Trade Manager.

2) Als ontwerp op maat of artwork, speciale service vereist, kunt u ons een e-mail sturen.

3) Goederen kunnen worden geleverd aan uw bestemmingshaven in EXW, CNF, CIF, DDP, DDU; Of levering door Air.

4) After sales service en follow-up management systeem, verzeker uw interesse.

5) Als een verdere puzzel of feedback, kunt u ook rechtstreeks contact met mij opnemen via e-mail of Skype.

Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van super droog silicagel droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: hoge kwaliteit super droge silicagel container droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek