Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1 eenheid lucht droger silicagel

1 eenheid lucht droger silicagel

1. hoge veiligheid: geen schade of vergif voor de mens en niet-toxisch en smaakloos; 2. hoge demping en goede verpakkingsmateriaal; 3. lagere prijs dan silicagel droogmiddel maar beter adsorptie.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Clay desiccant year.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Wij zijn een Chinese fabrikant, opgericht in 1998, produceert voornamelijk allerlei soorten droogmiddelen. Producten worden voornamelijk gebruikt voor meubels & huis meubels, textiel & kleding, schoenen, lederwaren, papierwaren, metalen, geneesmiddelen, voedsel & landbouw.

4. FAQ

1) waarom voor ons kiezen?

We hebben eerst, als een vervaardiging, concurrerende prijs en kwalitatief hoogwaardige goederen. Ook hebben wij gespecialiseerd op dit gebied voor ongeveer 18 jaar en hoge reputatie in handen van onze klanten.

2) wat's uw handelsvoorwaarden?

We zakendoen meestal op basis van EXW, FOB of cif-termijn.

Wij aanvaarden T/T, West Union.30% storting, 100% saldo betaald vóór het laden.

3) hoe kan ik een monster te controleren uw kwaliteit krijgen?

Na bevestiging van de prijs, kunt u verplicht stellen voor monsters om onze kwaliteit te controleren.

Als je alleen maar een blancomonster om te controleren de kwaliteit van ontwerp en papier hoeft, krijgt dat u genieten van gratis, zolang u het zich de uitdrukkelijke luchtvracht veroorloven. Als uw proef bestelling voldoet aan onze MOQ, zullen wij vracht terugbezorgen.

4) wat is de manier van de scheepvaart die we voor onze bestelling gebruiken kunnen?

We kunnen uw advies volgen, hebt u frequente medewerker op logistiek.

Wij stellen voor Oceaan verzending wanneer leveren massaproductie en express als EMS, DHL, TNT etc. Wanneer proeven om uw keuzes en verwijzing.

5) hoe zit de voorsprong tijd voor massaproductie?

Eerlijk gezegd, het hangt af van het orderaantal en het seizoen dat u de bestelling plaatst. In het algemeen, is het raadzaam dat u onderzoek een maand vóór de datum die u wenst start te krijgen van de producten in uw land.

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1 eenheid lucht droger silicagel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 1 eenheid lucht droger silica gel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek