Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1 eenheid gratis monster natuurlijke klei

1 eenheid gratis monster natuurlijke klei

Kleding, schoenen & caps, elektronica, instrumenten en machines, holglas, container, voedingsmiddel en andere algemene categorie.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Free Active Attapulgite.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang is een fabrikant, meer dan 18 jaar ervaring op dit gebied en MSDS, FDA, ISO, enz. Gecertificeerde kwalificatie en extreme standaard laten ons concurrerend blijven in de huidige markt.

4.FAQ

1. Vraag: Hoe kunt u de kwaliteit garanderen?

A: Wij zijn professionele fabrikanten en we kunnen u een monster met een accuraat SDS-rapport aanbieden dat u kunt testen.

2. Q: Hebt u de naverkoopdienst

A: We hebben ingenieurs om uw vraag online op te lossen. Vragen over de producten kunt u online raadplegen

3.V: Hoe werkt bleekpoeder?

A: Het wordt toegepast in een breed scala van ontkleuring, zuivering en absorptie. Het is een speciaal product om kleurstoffen, fosfatiden, colloïden, zepen enz. Te verwijderen. Het heeft een sterke adsorptie tegen kleurstoffen en onzuiverheden, en de ontkleuringssnelheid voor verschillende kleurstoffen in plantaardige oliën is meer dan 95%.

Het is eenvoudig en gemakkelijk om het product te gebruiken, en het is niet nodig om het originele productieproces van het olie- en vetproductieproces te veranderen. De ontkleurde olie is schoon en transparant, stabiele kwaliteit en geen kleuromkeer

4.Q: Wat is uw levertijd

A: Normaal, 30 dagen na bevestiging.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1 eenheid gratis natuurlijke klei in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1 eenheid gratis monster natuurlijke klei, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek