Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1 eenheid voor klei droogmiddel

1 eenheid voor klei droogmiddel

1. Natuurlijk materiaal, snelle & hoge absorptiecapaciteit. 2. Niet-toxisch en niet-corrosief, milieuvriendelijk product. 3. Goedkope prijs, hoge kwaliteit.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Element

Tarief (%)

Element

Rate (%)

SiO 2

62,87

MgO

5.29

AI 2 O 3

17.77

K 2 O

0.24

Fe 2 O 3

7.73

Na20

0.27

TiO 2

0.95

CaCO 3

0.54

CAO

3.39

LOS

0.95

 

Schadelijk element

tarief

CD

<>

Pb

<>

Als

<>

Hg

<>

Cr (Vi)

<>

PBBS

<5>

2.Pictures

3. onze service

1: Bent u een fabrikant of een handelsonderneming?

ShengFeng bedrijf is een professionele fabrikant gespecialiseerd manyfacturing allerlei diagnostische reagens verpakkingsmaterialen en verbruiksartikelen. We genieten grote reputatie onder onze klanten niet alleen voor concurrerende prijs, gekwalificeerde product maar ook voor uitstekende.

2: Hoe kan ik een aantal voorbeelden krijgen?

We zijn vereerd om u gratis monsters aan te bieden, maar de nieuwe klanten worden geacht de koerierkosten te betalen en de kosten worden afgetrokken van de betaling voor de formele bestelling.

Met betrekking tot de koerierkosten, kunt u een RPI-service (remote pick-up) regelen op Fedex, UPS, DHL, enz. Om monsters te laten verzamelen, of ons uw DHL-incassorekening te laten weten. Vervolgens kunt u de vracht rechtstreeks aan uw lokale vervoerder betalen. bedrijf.

3: kunt u in de fabriek mijn logo afdrukken op de goederen?

Ja, we kunnen het logo op de goederen of hun verpakkingsdoos afdrukken of plakken, ter bescherming van de octrooibescherming, een schriftelijke verklaring (brief van toestemming) zal worden verstrekt voor het logo. We voeren producten op basis van monsters van de klant of gebaseerd op klant beeld, embleem, grootte, enz. detailinformatieontwerp voor klanten.

4: hoe doet uw fabriek met betrekking tot kwaliteitscontrole?

Kwaliteit staat voorop! Dus we hechten altijd veel belang aan kwaliteitscontrole vanaf het begin tot het einde.

Ten eerste hebben we ISO9001-certificering, tot nu toe het hele productieproces, we hebben standaardregels;

Ten tweede hebben we een QC-team, een in de fabriek om de productie te controleren, de andere als derde onderdeel, inspecteer de googs voor klanten. Zodra alles in orde is. Onze documentafdeling kan de vesse boeken, het schip.

Ten derde hebben we alle records voor niet-conformiteitsproducten onaangetast, dan zullen we samenvatting maken volgens deze records, voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

Ten slotte houden we rekening met het relevante gedrag en wetten van de overheid op het gebied van milieu, mensenrechten en aspecten zoals geen kinderarbeid, geen gevangenenarbeid enzovoort.

business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1 unit msds voor klei-droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1 eenheid msds voor kleidodend middel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek