Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

100g geactiveerd Clay droogmiddel

Montmorilloniet, ook bekend als bentoniet, wordt geselecteerd uit een natuurlijke montmorilloniet erts na mijnbouw door hoge temperatuur Verwarming, organische carbonatatie, montmorilloniet erts puffend stoom behandeling, drogen, pletten en screening geactiveerd. Het is een natuurlijke, niet-toxisch, zonder vervuiling, biologisch afbreekbaar en gezonde groene droogmiddel. Evenmin heeft het bevatte additieven en bijtende stoffen, noch halogeen, kwaliteit van het product is in overeenstemming met China's militaire normen GJB2714-96 en ons militaire normen van MIL-D-3464E. Op grote schaal gebruikt in halfgeleiders, elektronische componenten, metaalproducten, militaire producten, precisie-instrumenten en andere velden. Container droogmiddel is een speciale oplossing voor container-lading vochtige probleem, kan effectief absorberen overtollige waterdamp om een droog klimaat scheppen voor de binnenkant van container, en aldus te zorgen voor het veilige vervoer van producten om te voorkomen dat productverpakking tegen beschadiging, meeldauw, corrosie, enzovoort. Tijdens het container verschepen en opslag, containers ervaren vaak hoge vochtigheid klimaat in de Oceaan en sterke dag en nacht temperatuurverschil tussen de wijzigingen in de vochtigheid overdag maximaal 98%, de hoge temperatuur lucht die in het vat afgesloten is rijk aan waterdamp, bereikt het verzadiging nachts als gevolg van de temperatuurdaling van de in waterdamp, de waterdamp in de container zal condenseren in waterdruppels, dit vloeibaar water zal een ernstige impact hebben op de goederen in de container of de buiten verpakking van goederen, en vervolgens veroorzaakt schimmel, bacteriën en beschadiging van de goederen, als de water stolling op het metaaloppervlak optreedt, dit zal leiden tot roest.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Productdetails

Naam

Clay droogmiddelen

Code

100-22B0160-010

Materialen

Clay

Gebruik

Antirust adsorberend metalen

In zak

100g

Type

Clay absorberend

Teken

naturel graan

Roestvrij leven

Ouder dan 2 jaar (gebruik volgens verzoek)

Pakket

Standaard export pakket of als klant eis

Kopen info

MOQ

Verhandelbare

Levering

15overmorgen krijgen van uw betaling

Betalingscondities

T/T, L/C of western union

Prijs voorwaarden

FOBShenzhen, EXW, CIF

2. Pictkures

3. bedrijf

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd staat in 1998, het heeft meer dan 100sets van verpakkingen en andere aanverwante apparatuur, de productie van meer dan 200 werknemers, bedrijfsmanagers en professionele en technische personeel van 70 geharrewar van college cultuur. De huidige maandelijkse productiecapaciteit van meer dan 10000000pcs.

Sophia business card.jpg

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 100 g geactiveerde klei droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 100g geactiveerd klei droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek