Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

100g Container Droogmiddel Super Droog

100g Container Droogmiddel Super Droog

1. Comsumer-producten (kledingkast, beddengoed, schoenen, enz.) 2. Halfgeleider, nauwkeurige apparatuur, elektronenapparatuur, optische apparatuur, huishoudelijke elektrische apparaten 3. Kunststoffen 4. Staalindustrie 5. Voedingsindustrie 6. Overzeese verzendcontainers

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Air Dryer Silica Gel.PNG

2.Photos

3.Company

Wij zijn een Chinese MANUFACTURER, opgericht in 1998, produceert voornamelijk alle soorten droogmiddelen. Producten worden voornamelijk gebruikt voor meubels en woninginrichting, textiel en kleding, schoenen, lederen producten, papierproducten, metalen, farmaceutische producten, voedsel en landbouw.

4.FAQ

1) Wat is DMF? Waarom is het verboden door de EU?

DMF, ook wel dimethylfumaraat genoemd, heeft de kenmerken van lage toxiciteit, hoge efficiëntie en breed-spectrum antibacteriële activiteit. Het heeft een speciaal antibacterieel effect op schimmel.

DMF werd het meest gebruikt als conserveringsmiddelen en bacteriedodende middelen bij de productie, opslag en transport van leer, schoeisel en textiel, enz.

DMF kan huidallergie, acuut eczeem en brandwonden veroorzaken.

Op 15 mei 2012 heeft het Publicatieblad van de Europese Unie richtlijn (EU) nr. 412/2012 gepubliceerd, waarin de lidstaten worden verplicht erop toe te zien dat artikelen of delen daarvan die DMF in concentraties bevatten, niet op de markt worden gebracht.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 100g container droogmiddel, superdroog in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 100g container droogmiddel super droog, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek