Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

100g mineraal droogmiddel

Onze Montmorillonite droogmiddel is gemaakt van hoge kwaliteit Inner Mongolia montmorilloniet grondstof, de zuiverheid van montmorilloniet is meer dan 95%, Het product heeft een sterke vochtopname, statische ontvochtiging en geur verwijderen functie. Met snelle adsorptie, absorptievermogen en andere functies. Dit product is niet-toxisch, smaakloos, geen corrosie, geen vervuiling, 100% degradatie. Het is een nieuw type milieuvriendelijke producten. Het wordt veel gebruikt in voedsel, medicijnen, elektronische producten, militaire producten, containervervoer. In vergelijking met silicagel heeft montmorilloniet droogmiddel een lage prijs, superieure prestaties en is het een vervangend product van silicagel droogmiddel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Item

Inhoudsopgave

Grondstof

Bentoniet Montmorilloniet

Montmorilloniet-inhoud

85%, 90%, 95%

Chemische formule

Al2O3 • 4SiO2 • nH2O

Grootte

0,5 mm - 1,5 mm, 1 mm - 4 mm

Kleur

White, Purple, Pink

T = 25, RH = 40%

Absorptietarief> / 17/18/19

Bulkdichtheid

0,95 kg / L

Water verhouding

<>

PH

7,05-7,5

Pakket

SMS-doek

Toepassing

geavanceerde elektronische apparatuur, Hardware, Machines, Houtwaren, Kleding en schoenenindustrie, Geneeskunde, Voedsel, Zeetransporten en zo

2.Pictures

3.Company

Gericht op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd is een hi-tech-entiteit geschikt voor massaproductie en grote markt. Wij zijn gespecialiseerd en ontwikkelen en produceren droogmiddelen van verschillende specificaties, die in staat zijn tot vochtabsorptie, waterabsorptie en het wegvegen van een eigenaardige geur. Met tientallen jaren ervaring, zijn we goed opgeleid op het gebied van productie en beheer. Hoewel we beschikken over goede apparatuur, vertragen we nooit onze stap van het introduceren van nieuwe technologie in de wereld.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 100g mineraal droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 100g mineraal droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek