Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

10g Attapulgite Clay droogmiddel

10g Attapulgite Clay droogmiddel

Het wordt geëxtraheerd uit het natuurlijke mineraal dat een soort CasiO3 klei, steady is. En het heeft meer voordelen in kosten en bescherming van het milieu. de zware metalen gewicht lager dan de vraag van de Europese Unie en de VS. No de bodem, de rivier, de lucht vervuiling. Bij normale temperatuur 25° C, relatieve vochtigheid 90%, is de adsorptie 40%, haar surpass de Amerikaanse MIL-D-3464E en Germen DIN55473.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Chemical Industry.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang hebben gespecialiseerd in droogmiddelen voor 18 jaar en SGS, BSCI en Walmark audit doorgegeven.

4. onze service

Wij zijn professionele vervaardiging met meer dan 18 jaar ervaring op droogmiddel, en heb een goede reputatie van onze klanten.

met onze professionele marktonderzoek en onze development team, en kwaliteitscontrole, team van de verkoop, kon bieden wij u de beste kwaliteit en de beste service.

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 10 g attapulgite klei droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 10g attapulgite klei droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek