Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

132g Eco-vriendelijke droogmiddel grondstof

132g Eco-vriendelijke droogmiddel grondstof

Witte kraal, regelmatige deeltjesgrootte, glad aan de oppervlakte, met hoge breeksterkte en sterke adsorptie van vocht, niet expanderend en scheurend na adsorberend water, oorspronkelijke vorm behouden. Geurloos, smaakloos, niet-toxisch, onoplosbaar in water en alcohol.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Productnaam

Kleidroogmiddelen

Grondstof

montmorilloniet

Kleur

Paars, wit of afwisselend

Specificatie

1 / 3unit, 1 / 2unit, 1unit, 2unit, 4unit, 8unit, 16unit, enz

Grootte

1 -4 mm

Verpakkingsmateriaal

SMS-doek

Dosering Referentie

2.0-2.5g / l

Bulkdichtheid

> 980g / l

Vochtopname

> = 23%

Vochtgehalte

<=>

PH

6,5-7,5

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 132g milieuvriendelijke droogmiddelgrondstoffen in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 132g eco-vriendelijke sorptiemiddel grondstof, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek