Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

2 Eenheid absorberende geactiveerde klei droogmiddel

2 Eenheid absorberende geactiveerde klei droogmiddel

Het dehydratiemiddel is een hoogst actief adsorptiemateriaal, het is in het granuleren van vorm die van aardmineraal wordt gemaakt. Geen vergift en geen semll. Met chemische eigenschappen en fysieke eigenschappen, stabiliseert de chemische eigenschap en geen corrosief. Reageert niet met om het even welke meter slechts behalve sterke basissen en fluorwaterstof acid.Desiccant verpakking aper, composiet papier, elfen papier, OPP, niet-geweven, tyvek en ga zo maar door.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

High Quality Desiccant.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd

Website: www.absorbwell.com

Ons bedrijf is een fabrikant, meer dan 18 jaar ervaring op dit gebied en MSDS, FDA, ISO, enz. Gecertificeerde kwalificatie en extreme norm laten ons concurrerend blijven in de huidige markt.

4. Onze service

Veel klanten komen naar ons toe omdat we bovenaan de lijst staan ​​van Chinese zeoliet moleculaire zeeffabrikanten. Waarom kunnen we bovenaan de lijst staan ​​van Chinese zeoliet moleculaire zeef fabrikanten? Beste kwaliteit en lange geschiedenis.

Ons zeoliet moleculaire zeef poeder, staat bekend om zijn beste kwaliteit en geniet van de al lang bestaande reputatie in binnen- en buitenland. We zijn ook opgericht in de jaren 2002 en hebben een lange geschiedenis van meer dan twee decennia.

We hebben voldoende voorraad, als u bulkbestellingen bij ons wilt plaatsen, maak u dan geen zorgen en we kunnen voor u aanpassen. Het maakt niet uit of u groothandelaars of persoonlijke gebruikers bent en het maakt niet uit wat uw bestelhoeveelheden zijn, kom alsjeblieft naar ons en wij kunnen de meest professionele plannen voor u ontwerpen.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 2-eenheid absorberende geactiveerde kleidodcant in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 2-eenheid absorberende geactiveerde klei droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek