Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

200g droogmiddel In elektronica chemicaliën

Onze droogmiddel is gemaakt van hoogwaardige binnen-Mongolië montmorilloniet grondstof, de zuiverheid van montmorilloniet is meer dan 95%, het product heeft een sterke vocht absorptie, de statische ontwateren en de functie voor het verwijderen van geur. Withfast adsorptie, absorptie vermogen en andere functies. Dit product is niet-toxisch, smakeloos, geen corrosie, geen vervuiling, 100% afbraak. Het is een nieuw type van milieuvriendelijke producten. Het wordt wijd gebruikt in voedsel, geneeskunde, elektronische producten, militaire producten, container verschepen. Vergeleken met silica gel, montmorilloniet droogmiddel heeft lage prijs, superieure prestaties, en het is een vervangende product van silicagel droogmiddel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Element

Percentage (%)

Element

Rate(%)

SiO2

62.87

MgO

5.29

AI2O3

17.77

K2O

0,24

Fe2O3

7.73

NB2O

0.27

TiO2

0.95

CaCO3

0.54

CAO

3.39

LOS

0.95

Schadelijk element

Tarief

Cd

<>

PB

<>

Als

<>

HG

<>

CR (Vi)

<>

PBB 'S

<>

PBDE 'S

<>

2. afbeeldingen

3. bedrijf

Chunwang milieu bescherming Technology Co., Ltd

Opgericht in 1998, is Chunwang bedrijf een set van R&D, productie en marketing van de onderneming, gespecialiseerd in droogmiddelen, zuurstof absorber. Producten gamma omvat van silica gel droogmiddelen, zuurstof absorberende, farmaceutische droogmiddelen, klei droogmiddelen, container droogmiddelen, actieve kool droogmiddel, verpakkingsmaterialen van droogmiddelen en anderen.

Sophia business card.jpg

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 200 g droogmiddel in elektronica chemicaliën in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 200g droogmiddel in elektronica chemicaliën, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek