Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

33g Bentonite Clay droogmiddel

1.Montmorilloniet heeft een sterke absorbeerbaarheid en kationuitwisselingsprestaties, waardoor het op grote schaal kan worden gebruikt in het absorptiemiddel. gebruikmakende van technieken zoals hoge temperatuur verwarming, organische carbonisatie, zwelling van montmorilloniet, streamingbehandeling, dyning, activering, verbrijzeling en screeningconcentratie. Het is een natuurlijk, niet-toxisch, onschadelijk, afbreekbaar, milieuvriendelijk droogmiddel zonder additief, corrosief materiaal of chloride.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Clay desiccants.png

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd staat in 1998, het heeft meer dan 100 sets van verpakkingen en andere ondersteunende apparatuur, de productie van meer dan 200 werknemers, bedrijfsleiders en professionele en technische staf van 70 persent van universiteitscultuur. De huidige maandelijkse productie capaciteit van meer dan 10000000pcs.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 33g bentoniet-klei-droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 33g bentoniet klei droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek