Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

50g Krachtige kleidessicant van hoge kwaliteit

50g Krachtige kleidessicant van hoge kwaliteit

Kleidodensmiddel ook wel montmorilloniet droogmiddel genoemd, gemaakt van ruw montmorillonietmateriaal. Het is niet vervuild, onschadelijk, melk toast en geen bijtend, en heeft een hoge en snelle vochtopname en absorberende actieve, kan statische toestand ontvochtigen en het verwijderen van eigenaardige geur. Het wordt gebruikt in producten die geen oliekeerringen of gasvormige fase kunnen gebruiken om te bewaren, zoals een optica-instrument, elektronenproducten, leechdom-gezondheidszorg, voedselverpakkingen, communicatieapparatuur, precisiemechanismen, halfgeleiders, oorlogsindustrieproducten en civiele industrie. artikel. Het wordt in de bovengenoemde industrie gebruikt voor vochtbestendig en ontvochtigen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Absorb Ethylene Gas.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang is een fabrikant van DESICCANT voor 18 jaar, onze klanten omvatten WALMART, COACH, VANGUARD ect.

4.FAQ

Q1: als monsters beschikbaar?

A: We zijn vereerd om u gratis monsters aan te bieden, maar van de nieuwe klanten wordt verwacht dat zij de uitdrukkelijke kosten betalen, en de kosten worden afgetrokken van de betaling voor de formele bestelling.

Q2: Hoe is de garantie van de kwaliteit?

A: Om het even welk kwaliteitsprobleem, u kunt de verkoop of de manager contacteren, zullen onze ingenieurs het probleem regelen, en wij beloven om goederen te vervangen of uw fondsen terug te keren.

Q3: wat dacht je van de levertijd?

A: Als wij de voorraad hebben, zullen wij de levering onmiddellijk schikken, is de levertijd volgens de hoeveelheid, normaal 5-15 dagen. Als een verzoek dringend is, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Q4: wat dacht je van de betaling:

A: TT, West Union, Paypal, Crash.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 50g hoogwaardig krachtig kleidroogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 50g hoge kwaliteit krachtige klei droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek