Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

66g Anti-schimmelzak

66g Anti-schimmelzak

Ons product beschikt over puur natuurgrondstof --- bentoniet, de grondstof is van hoge kwaliteit montmorilloniet. Montmorilloniet is in zuiverheid meer dan 95%. dat is milieuvriendelijk zonder gif en geur, het heeft geen neveneffect voor het lichaam. Het heeft een superieur effect, vooral bij kamertemperatuur en gemiddelde luchtvochtigheid. Ons product heeft de functie van actieve deeltjesabsorptie, statische ontvochtiging en geureliminatie. Het is de vervanger voor silicagel droogmiddel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

items

Inhoudsopgave

Vochtgehalte (180 ℃)%

≤1.00

Deeltjesgrootte mm

≤2% (<0,25 mm),="0%"><6,3>

Bulkdichtheid g / L

≥900

elektrische geleidbaarheid S / m

≤0.3

PH waarde

3.5 ~ 8.5

Vochtabsorptievermogen (T = 23 ± 1 ℃, RH = 40 ± 1%)%

≥18.2

Bentoniet-gehalte%

≥90

Kwartsgehalte%

<>

Cristobalite inhoud%

<>

Water inhoud %

<>

Anderen%

<>

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co, Ltd is een ISO 9001 kwaliteit gecertificeerde droogmiddel fabrikant gevestigd in Shenzhen stad Guangdong procvice, dat is een van de grootste productiestad in China. Wij produceren een complete lijn droogpakketten die silicagel, klei (montmorilloniet), moleculaire zeef, actieve kool bevatten. Onze producten worden veel gebruikt in verschillende verpakkingstoepassingen, waaronder elektronica. PCB, LED, IC, kleding, schoenen, speelgoed, hardware, meubels en consumentenproducten. Standaardformaten zijn 1g-1000g of aangepast zijn beschikbaar om te voldoen aan uw verpakkingsbehoeften en OEM toegestaan.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 66g anti-schimmelzakken in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 66g anti-schimmel zak, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek