Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

66g montmorilloniet bentoniet droogmiddel

Minerale droogmiddel is gemaakt van klei van de attapulgite, de trek van sferische, goede vloeibaarheid is gemakkelijk voor de verpakking, de functie die met inbegrip van chemisch inert, niet-toxisch, geen zware metalen en vrijelijk over beschikken, duurt de dezelfde uitstekende adsorptie als silicagel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Item

Index

Grondstof

Bentoniet montmorilloniet

Montmorilloniet inhoud

85%, 90%, 95%

Chemische formule

Al2O3•4SiO2•nH2O

Grootte

0.5mm - 1.5 mm, 1 mm - 4 mm

Kleur

Wit, paars, roze

T = 25, RH = 40%

Absorption Rate > /17/18/19

Bulkdichtheid

0.95 kg/L

Water-verhouding

<>

PH

7.05-7.5

Pakket

SMS doek, karton

Toepassing

geavanceerde elektronische apparatuur, Hardware, machines, hout ware, kleding en schoenindustrie, geneeskunde, voeding, Container zeevervoer en zo

2. afbeeldingen

3. bedrijf

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd is een ISO 9001 kwaliteit gecertificeerd dessicant fabrikant gevestigd in Shenzhen stad guangdong procvice, die behoort tot de grootste stad van de productie in China. Wij vervaardigen een volledige lijn van dessicant pakketten met silica gel, clay(montmorillonite), molecule zeef, actieve kool. Onze producten worden veel gebruikt in een verscheidenheid van verpakkingstoepassingen, met inbegrip van elektronica. PCB, LED, IC, kleding, schoenen, speelgoed, hardware, meubilair en consumenten producten. Standaard maten zijn 1g - 1000g of aangepast zijn beschikbaar voor uw verpakking behoeften en OEM toegestaan.

Sophia business card.jpg

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 66 g montmorilloniet bentoniet droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 66g montmorilloniet bentoniet droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek