Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Clay droogmiddel voor vocht Senstive halfgeleiderelementen droog verpakking

Wij zijn klei droogmiddel voor vocht senstive halfgeleiderelementen droog verpakken van leverancier. Shenzhen Chunwang is de eerste beursgenoteerde onderneming in China dessicant gebied, had doorgegeven ISO9001, ISO14001, BSCI en Walmart audits. Hoop dat we kunnen opzetten van lange termijn coöperatieve relatie met u in de toekomst.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Clay droogmiddel voor vocht Senstive halfgeleiderelementen droog verpakking

1. productintroductie

Chunwang is de eerste beursgenoteerde onderneming in China dessicant gebied, had doorgegeven ISO9001, ISO14001, BSCI en Walmart audits. Chunwang klei droogmiddelprachtig natuurlijke montmorilloniet selecteren Het hele proces van klei droogmiddel van mijnbouw tot eindproduct is door middel van fysieke middelen. Geen chemische vervuiling.Klei droogmiddel chemisch inactief, en het is PH is neutraal. Het zal geen schade aan elektronische producten. Tyvek papier alsverpakkingsmateriaal. Tyvek heeft eigenschap van de anti-statische en one-way ventilatie. En het heeft goed vocht absorptie-eigenschappen.Hetis de beste oplossing voor elektronica component bescherming onder de lage luchtvochtigheid.Chunwang klei droogmiddel voldoet aan de MIL-D-3464E, spier-en skeletaandoeningen, DMF, SVHC, ROHS.

2. product specificatie

Grondstof

Montmorilloniet klei droogmiddel

Kleur

paars, wit of plaatsvervanger

Specificatie

1/3unit 1/2unit, 1unit, 2unit, 4unit, 8unit, 16unit

Grootte

2-4mm

Dosering referentie

2.0-2.5g/l

Bulkdichtheid

> 980g/l

Absorptie van vocht

> = 23%

Vochtgehalte

<>

PH

6.5-7.5

3. product functie en toepassing

Te gedenken gebeurtenis:

1) niet-toxisch, natuur geen vervuiling, Eco-vriendelijk.

2)Clay droogmiddel is goedkoopste van alle droogmiddelen.

3)hogere vocht adsorptie dan silicagel droogmiddelen op lage luchtvochtigheid.

Toepassing:

Halfgeleider;Elektronische componenten,Hardware,Militaire producten,Precisie meet-instrument,Elektronische origineelaccessoires,PCB

4.-Productgegevens


5. product kwalificatie

Compeeny:Established in 1998, bedrijf gespecialiseerd in dessicant, zuurstof absorberende. In de afgelopen 19 jaar van niet aflatende inspanningen vormde Chunwang een industriële patroon van diversificatie en schaal ontwikkelingen. Chunwang heeft een moderne industriële installaties, professionele apparatuur, hoog gekwalificeerde managementteams en ervaren technische staf.


Onze Partners

Clay desiccant partners

Certificaten


6. FAQ

Q: wat is van montmorilloniet droogmiddel geschikt milieu?
A: geschikt voor vocht in het milieu onder 50 graden en in de omgeving van de lage luchtvochtigheid.

V: kan ik gratis monster hebben?
A: Ja, gratis monster kan worden verstrekt

Q: secification en pakket heb kan worden aangepast
A: Ja, we accepteren aanpassen


Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van klei droogmiddel voor halfgeleider vocht senstive apparaten droog verpakken in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: klei droogmiddel voor vocht senstive halfgeleiderelementen droge verpakking, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek