Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Clay droogmiddel GS-Code In elektronikaproducten

Clay droogmiddel GS-Code In elektronikaproducten

Bentoniet droogmiddel Selecteer hoogwaardige grondstoffen, de kleur is wit, paars, of wit en paars, de structuur is los en poreus. Montmorilloniet droogmiddel heeft de functie van sterke vocht absorptie, statische bevochtiging en geur verwijdering mogelijkheden. Het is een natuurlijke niet-giftige, onschadelijk, 100% afbreekbaar, zonder toevoegingsmiddel, bijtend, materiaal of chloride, wordt alom genoemd als eco-vriendelijke droogmiddel. Montmorilloniet ook bentoniet genoemd, is een natuurlijke, niet-toxisch, onschuldig, afbreekbaar, eco-vriendelijke droogmiddel, zonder toevoegingsmiddel, bijtend, materiaal of chloride. De kwaliteit van het product in overeenstemming is met de Chinese militaire standaard van GJB 2714-96 en Amerikaanse militaire standaard van MIL-D-3464E

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Item

Minerale droogmiddel

De grootte van de kraal

0,5 mm - 1.5 mm, 1-4 mm

Netto gewicht

1unit = 33g

Verpakking

Tyvek® papier

Toepassing

Elektronica, geneeskunde, voedsel, biotechnologie, hardware, machines, auto-onderdelen, marine transport container.

Kleur

Grijs en roze

Vochtgehalte

0,28%

Afdrukken

Aangepast

2. telefoons

mont clay desiccant.jpg

3. FAQ

1. kan ik de volgorde mixen met verschillende kleuren van silica gel?

Ja, kunt u de volgorde kunt combineren met verschillende kleuren van silicagel droogmiddel. De MOQ van één gewicht verpakking zak droogmiddel is over 1MT.

2. Ik krijg een lagere prijs als ik grote hoeveelheden van een item bestellen?

Ja, krijgt de prijs per meeteenheid verlaagt als bestellingen hoeveelheid toenemen. Neem dan gerust contact met mij opnemen.

business card.jpg

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van klei dessicant GS-code in de elektronikaproducten uit China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: klei dessicant GS-code in de elektronikaproducten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek