Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Clay droogmiddel regeneratie In elektronikaproducten

Clay droogmiddel regeneratie In elektronikaproducten

Het heeft een sterke mogelijkheid absorberen vocht op lage luchtvochtigheid milieu, met name onder 40% RH, het kan effectief bewijs corrupte van metalen. De vocht-absorptie ratio is hoger dan de eis van Japan Industry Standard (JIS-Z-0701). Het is een fysieke absorberend droogmiddel. Na het vocht te absorberen, zijn er geen vervorming veroorzaakt door deliquescence. Contact met water, zijn er geen warmte gegenereerd. Het bevat weinig in water oplosbare stoffen en de PH-waarde hiervan is 7 ~ 8, bijna neutrale, zodat het geen corrosie tot het metaal veroorzaken zal.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Productdetails

Naam

Clay droogmiddelen

Materialen

Clay

Gebruik

Elektronikaproducten, schoenen, speelgoed, machine

In zak

2 eenheid

Type

Clay absorberend

Teken

zeer vochtige absorptie meer dan 28%

Roestvrij leven

Ouder dan 2 jaar (gebruik volgens verzoek)

Pakket

Standaard export pakket of als klant eis

Kopen info

MOQ

Verhandelbare

Levering

15overmorgenontvangen debetaling

Betalingscondities

T/T,Pauselijke,L/C of western union

Prijs voorwaarden

FOBShenzhen, EXW, CIF

2. foto 's

3. FAQ

1) wat is de DMF? Waarom is het verboden door de EU?

DMF, ook wel genoemd Dimethylfumaraat, heeft de kenmerken van lage toxiciteit, hoge efficiëntie en breed-spectrum antibacteriële activiteit. Het heeft een speciale antibacteriële effect op schimmel.

DMF werd meestal gebruikt als conserveermiddelen en bactericiden in productie, opslag en vervoer van leer, schoenen en textiel, enz.

DMF kan huid allergie, acute eczeem en brandwonden veroorzaken.

Publicatieblad van de Europese Unie heeft op 15 mei 2012, richtlijn (EU) nr. 412/2012, dat lidstaten verplicht om ervoor te zorgen dat artikelen of delen daarvan met DMF in concentraties, wordt niet op de markt worden gebracht.

2) u hebben gezegd uw droogmiddel zal gel-achtige na de absorptie, maar waarom het vloeibaar geworden?

Chunwang droogmiddel zullen verschillende verschijning in het proces van absorptie, in het begin is het poeder, dan het zal worden vloeibare, later half gel-achtige zal zijn, en tot slot zal zij totaal gel-achtige.

3) is Chunwang droogmiddel veilig te gebruiken?

De belangrijkste ingrediënten van Chunwangdesiccant zijn calciumchloride en amylopectine, dus het is onschadelijk voor mens en milieu volgens correct gebruik.

4) hoeveel Chunwang droogmiddelen moeten we gebruiken per keer?

De dosering hangt af van karton grootte, de grootte van de container, van het product zelf-gevoeligheid voor vocht, temperatuur en relatieve vochtigheid in de locatie, dus het is beter om te vragen van onze ingenieurs voor begeleiding.

business card.jpg

Opgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van de dessicant regeneratie klei in de elektronikaproducten uit China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: de dessicant regeneratie klei in elektronikaproducten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek