Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Kleidodentiemiddelen voor elektronische producten

Kleidodentiemiddelen voor elektronische producten

1). Natuurlijk: Montmorilloniet kleidodend middel met natuurlijke montmorillonietklei als grondstof, gemaakt door drogen en activeren. Er is geen toevoegingen en onoplosbare substantie. Het is een soort van geen milieuvriendelijke corrosiewerende, niet-toxische, geen milieuvervuilende vloeistof. 2). Het droogmiddel van de Butiet-klei is het minst duur voor alle droogmiddelen. 3) .bentoniet droogmiddelen bieden een hogere vochtadsorptie dan silicagel droogmiddelen bij lage luchtvochtigheid. 4). Bergend klei droogmiddel chemisch inactief, en het is PH is neutraal. Het zal geen schade aan elektronische producten veroorzaken. 5). Chunwang bentoniet klei droogmiddel voldoet aan MIL-D-3464E, MSDS, DMF, SVHC, ROHS.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Item

Gewicht

Grootte

Packaging

1 eenheid

33g

80x100mm

200pcs / bag, 600pcs / ctn

2unit

66g

90x125mm

100pcs / bag, 300pcs / ctn

4unit

132g

100x155mm

50st / bag, 150pcs / ctn

8unit

264g

95x200mm

25st / zak, 75pcs / ctn

16unit

528g

145x205mm

10st / zak, 50 stuks / ctn

2.Photos

3.FAQ

Q1: waarom voor ons kiezen?

A1: We hebben professionele team van werknemers, service en inspectie, en we hebben eigen sub fabrieken.

Q2: Kan ik monsters krijgen?

A2: Natuurlijk kunnen we de monsters gratis verzenden, maar de klant moet de vrachtkosten betalen. Het kost wat extra kosten voor aangepaste ontwerpen, maar het wordt gerestitueerd wanneer de bestelling tot een bepaalde hoeveelheid is.

Q3: hoe te betalen?

A3: meestal moet je betalen 30% storting vóór productie, het saldo betaald voor verzending. Voor de kleine bestelling moet je de hele betaling betalen voor de productie.

Q4: Hoeveel kleuren zijn beschikbaar?

A4: u kunt aangepaste kleuren maken als uw speciale verzoek. Dus elke pan-tone kleur is beschikbaar. Je hoeft me alleen maar je favoriete pan-klankkleur te vertellen.

Q5: wilt u mijn schimmel voor toekomstige bestellingen opslaan?

A5: Ja. Zodra we uw mal hebben gemaakt, kunt u deze zo vaak gebruiken als u wilt, zonder kosten voor toekomstige bestellingen. Zolang u hetzelfde ontwerp behoudt, zijn er nooit nieuwe vormingskosten.

Q6: Biedt u aangepaste verpakking aan?

A6: Ja. Al onze producten kunnen worden verpakt als uw vereiste.

business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van klei-droogmiddelen voor elektronische producten in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: Kleidodend middel gebruikt voor elektronische producten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek