Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Bentoniet Kleidescriptmiddel Regeneratie / activering Milieu, RoHS, Mil-D-3464E Goedgekeurd

1. Eco-vriendelijk groen product; 2. Niet-corrosieve, niet-toxisch, niet-verontreiniging, vrij van chemische additieven; 3. Hoog stortgewicht en volumetrisch vochtabsorptiesnelheid. Klein volume met hetzelfde gewicht; 4. Echt goede kwaliteit, OEM kan worden aangeboden; 5. Gratis monster kan beschikbaar zijn

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

E nvironmental, RoHS, Mil-D-3464E goedgekeurde bentonietkleuring droogmiddel regeneratie / activering
1. Eco-vriendelijk groen product;
2. Niet-corrosieve, niet-toxisch, niet-verontreiniging, vrij van chemische additieven;
3. Hoog stortgewicht en volumetrisch vochtabsorptiesnelheid. Klein volume met hetzelfde gewicht;
4. Echt goede kwaliteit, OEM kan worden aangeboden;
5. Gratis monster kan beschikbaar zijn.
Productomschrijving
Bentoniet is een natuurlijk, niet-toxisch, onschadelijk, afbreekbaar, milieuvriendelijk droogmiddel zonder additief, corrosief materiaal of chloride. De kwaliteit van het product voldoet aan de Chinese militaire standaard van GJB 2714-96 en de Amerikaanse militaire standaard van MIL-D-3464E .

Artikel

bentonietkleed droogmiddel

Materiaal

Montmorillonietklei

toepassingen

Elektronische componenten, halfgeleiders, machineonderdelen, militaire instrumenten en bewapening, auto-onderdelen, printplaten, korrels (meel, suiker), optische apparaten en meer

Verpakkingsmateriaal

Tyvek, composiet, patroonstof

Vorm

Onregelmatige deeltjesvorm

Certificaat

MSDS, RoHS, Reach, DMF-rapport

Grootte

1-4mm

Gewicht

van 1 / 3Unit to 16Unit elke tas,

Monster

Gratis beschikbaar

Kleur

Paarsgeel en gebroken wit

Hoofdingredient

Element

Tarief (%)

Element

Rate (%)

SiO2

62,87

MgO

5.29

AI2O3

17.77

K2O

0.24

Fe2O3

7.73

Na2O

0.27

TiO2

0.95

CaCO3

0.54

CaO

3.39

LOS

0.95

FAQ:
Q1: Wat zijn ze?
A: Droogtabak absorbeert vocht, geurtjes en chemicaliën om een ​​onbeperkt aantal producten te bewaren en te beschermen, waaronder halfgeleiders, elektronica, dozen met voedsel of zelfs grote machines.
Vraag 2: Waarom zou je ze gebruiken?
A: Of het nu gaat om opslag of doorvoer, producten in bijna elke branche vereisen bescherming tegen vocht. Roest, meeldauw, schimmel en een algehele vermindering van de productefficiëntie zijn allemaal voorkomende effecten van vocht, waardoor miljoenen in geretourneerde of onbruikbare producten elk jaar worden geraamd. Montmorillonietklei Droogmiddelzakken helpen schade te voorkomen door vocht in de lucht te absorberen.
Vraag 3: Hoe kunnen droogmiddelen het best worden gebruikt?
A: Om het meest effectief te worden gebruikt, moeten droogmiddelen worden gebruikt in een gesloten / afgesloten vochtscherm of in een starre / verzegelde container. Vochtigheid aangevende kaarten worden in het algemeen in de houder geplaatst om de vochtigheidsgraad te tonen en aangeven wanneer het droogmiddel moet worden vervangen.
V4: Hoe lang gaat het droogmiddel mee?
A: afhankelijk van het pakket en de omgeving hebben een dramatische invloed op de levensduur van het droogmiddel. In een goed afgesloten omgeving kunnen deshydratiemiddelen 3 jaar meegaan.


Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van regeneratie / activering van bentonietkleuring in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.

Hot Tags: bentonietkleuring droogmiddel regeneratie / activering, milieu, RoHS, Mil-D-3464E goedgekeurd, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek