Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Elektronische originele accessoires Montmorliionite droogmiddel

Elektronische originele accessoires Montmorliionite droogmiddel

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de absorptieve werking van bentoniet te wijten is aan een aantal kenmerken: lach ►: het heeft een groot en gevarieerd mineraalgehalte ►: het heeft een negatieve elektrische aantrekking voor positief geladen deeltjes. ►: De deeltjes hebben hun brede oppervlakken negatief gepolariseerd en de randen positief gepolariseerd, waardoor het een ongelooflijke negatieve trekkracht heeft ►: vochtretentievermogen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Elektronische originele accessoires Montmorilloniet Droogmiddel

Productomschrijving:

Onbewerkte materialen: Montmorill Clay droogmiddel

Artikel: 1/3 eenheid, 1/2 eenheid, 1 eenheid, 2 eenheid, 4 eenheid, 8 eenheid, 16 eenheid. (Naar maat gemaakt )

inpak materiaal:   Tyvek-verpakking. (op maat gemaakt )

Grootte: 1-4 mm

Toepassingsgebieden: op grote schaal gebruikt Originele elektronische accessoires, halfgeleiders, elektronische componenten, hardware, militaire producten, producten instrument.


Bulkdichtheid > 980 g / l
Vochtopname ≧ 23%
Vochtgehalte ≦ 1%
PH 7,0 ± 0,5
Dosering 2-2,5 g / LGedetailleerde afbeeldingenOver ons


Nanlian Office (1).jpg Wij streven voortdurend en onophoudelijk naar perfectie in het hele bedrijf en we staan ​​te popelen om u en uw behoeften te dienen. Probeer ons en u zult het verschil merken.

E Opgericht in 1998, Chunwang bedrijf is ingesteld van R & D, productie en marketing onderneming, gespecialiseerd in droogmiddel, zuurstof absorbers . Producten belde covers van Silica GelDesiccant, zuurstof absorbers , Pharmace utical Desoccant, Clay droogmiddel, Container droogmiddel, actieve kool dehydratiemiddel, verpakkingsmaterialen van droogmiddel en anderen.


In de voorbije 18 jaar van niet-aflatende inspanningen vormde Chunwang een industrieel patroon van diversificatie en schaalontwikkelingen. Chunwang heeft moderne industriële installaties, professionele apparatuur, hooggekwalificeerde managementteams en ervaren technische staven. De merkartikelen van Chunwang hebben een volwassen markt, zowel in het binnenland als in het buitenland en zijn beroemd in de hele droge regio.


We hadden de ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, BSCI en Walmart audits doorstaan. Onze producten voldoen aan RoHS-certificering en andere certificering. Met de geavanceerde laboratoria, productieapparatuur en inspectie-apparatuur is nu Chunwang een van de meest uitgebreide productiebasis van adsorptieseries in China.
FAQ

Vraag: Over de Montmorilloniet kleidessicant?

A: Over de Montmorilloniet Kleisdroger heeft prachtig gekozen grondstoffen van hoge kwaliteit, de kleur is paars, wit of afwisselend, het heeft de losse en poreuze structuur en neemt sterke vochtabsorptie-activiteit, statische ontvochtiging en geurverwijderende eigenschappen en andere kenmerken.


Vraag: Waarom kopen steeds meer mensen dit soort droogmiddel?

A: omdat veel droogmiddel slechts één hand gebruikte, maar niet voor de Montmorillonite Clay Desiccant.

Aan de ene kant In de medische annalen van het District of Columbia, Vol. 20, nr. 6, juni 1961, onder de titel "De waarde van bentoniet voor" diarree ", zijn de resultaten van het klinische werk uitgevoerd door een team van artsen die gehydrateerd Montmorilloniet gebruiken bij de behandeling van diarree.

Aan de andere kant, De zeer kleinheid van de deeltjes van   Montmorilloniet, geeft een lager oppervlak in verhouding tot het gebruikte volume, waardoor het u in staat stelt veel meer tijd te winnen dan zijn eigen gewicht in positief geladen deeltjes.


Vraag: Kunt u een voorbeeld geven?

A: natuurlijk, monster kan vrij worden verstrekt.


Vraag: Kun je OEM accepteren?

A: Ja , OEM is beschikbaar.
Misschien vind je het leuk

Industrial Electronics Use Humidity Indicator Card Chunwang Best Silica Gel OPP Packet For Food Storage


Hot Sell Small Packs Calcium Chloride Pouch Desiccant 2g 5g 10g 25grNew product Super Dry Containert  Desiccants Absorb Moisture 
Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van elektronische originele accessoires Montmorliionite droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: elektronische originele accessoires montmorliionite droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek