Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoogwaardige Dmf-vrije kleidessism

Hoogwaardige Dmf-vrije kleidessism

Attapulgiet is een soort kristalloïde waterhoudend magnesium-aluminiumsilicaatmineraal, dat zeer goede colloïdale eigenschappen heeft, zoals: specifieke dispersiteit, hoge temperatuuruithoudingsvermogen, zout- en alkalibestendigheid, en ook hoge adsorberende en ontkleurende eigenschappen. Bovendien heeft Attapulgite bepaalde plastic en hechtende karakters. Hebben de voordelen van lage prijs, hoge snelheid adsorptie, lage productiekosten te vergelijken met het silicagel droogmiddel. Ten opzichte van andere verkochte droogmiddelen, attapulgiet kleidodend middel, niet alleen snel adsorptie, hoge adsorptie eigenschap en niet-toxisch, smaakloos, niet-corrosief, milieuvriendelijk, perfect geschikt voor voedselverpakking, onschadelijk voor het lichaam.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Activated Clay Desiccant.PNG

2.Photos

3.Company

  Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd

Ons bedrijf is een fabrikant, meer dan 18 jaar ervaring op dit gebied en MSDS, FDA, ISO, enz. Gecertificeerde kwalificatie en extreme norm laten ons concurrerend blijven in de huidige markt.

4. Onze service

1.Sample: beschikbaar

2. Accepteer maatwerk, OEM of markeer uw handelsmerk

3. retourneren en wijzigen van de goederen

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoge kwaliteit dmf-vrij klei droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: hoge kwaliteit dmf gratis kleidodcant, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek