Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Hoogwaardige natuurlijke minerale droogmiddel

Hoogwaardige natuurlijke minerale droogmiddel

Geactiveerde klei is natuurlijke en eco-vriendelijke droogmiddel, gemaakt van attapulgite klei en calcium chloride. Water absorptiecapaciteit van geactiveerde klei is 1.5times van silicagel droogmiddel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Natural Mineral Desiccant.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

Chunwang milieu bescherming Technology Co., Ltd

Ons bedrijf is een fabrikant, meer dan 18 jaar ervaringen op dit gebied en spier-en skeletaandoeningen, FDA, ISO, enz. Gecertificeerde kwalificatie en extreme standaard laat ons concurrerend te houden in de huidige markt.

4. Hoe te gebruiken?

1. volgens aan het gehalte aan onzuiverheden en de dikte, goede geactiveerde bleken aarde, algemeen gebruik 5% - 10% voor zware olie worden toegevoegd.

2. benzine en diesel in het algemeen hoeft te verwarmen, maar kleverige olie moet worden verwarmd, zoals Vaseline, motorolie, open haard en stoom is beschikbaar. Over het algemeen verhitting tot 105-110, reactie waterkoker in ijzer en toevoegen van witte aarde van tevoren, kan verhinderen dat de oxidatie van de olie- of vierkleurendruk.

Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige natuurlijke minerale droogmiddel in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: hoogwaardige natuurlijke minerale droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek