Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Mineraal geactiveerd kleipakket droogmiddel

Mineraal geactiveerd kleipakket droogmiddel

Op grote schaal gebruikt voor het niet gebruiken van oliekeerringen, gasfase-verzegelde producten, zoals meubels, containers, magazijnen, opslagruimte, optische instrumenten, machinedelen, medische zorg, voedselverpakkingen en militaire producten en civiel product, en ook geschikt in de elektronische en metallurgische industrie .

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

desiccant pellets.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang is een fabrikant, meer dan 18 jaar ervaring op dit gebied en MSDS, FDA, ISO, enz. Gecertificeerde kwalificatie en extreme standaard laten ons concurrerend blijven in de huidige markt.

4.FAQ

1. Q1: waarom voor ons kiezen?

A1: We hebben professionele team van werknemers, service en inspectie, en we hebben eigen sub fabrieken.

Q2: Kan ik monsters krijgen?

A2: Natuurlijk kunnen we de monsters gratis verzenden, maar de klant moet de vrachtkosten betalen. Het kost wat extra kosten voor aangepaste ontwerpen, maar het wordt gerestitueerd wanneer de bestelling tot een bepaalde hoeveelheid is.

Q3: hoe te betalen?

A3: meestal moet je betalen 30% storting vóór productie, het saldo betaald voor verzending. Voor de kleine bestelling moet je de hele betaling betalen voor de productie.

Q4: Hoeveel kleuren zijn beschikbaar?

A4: u kunt aangepaste kleuren maken als uw speciale verzoek. Dus elke optionele kleur is beschikbaar. Je hoeft me alleen je favoriete kleur te vertellen.

Q5: wilt u mijn schimmel voor toekomstige bestellingen opslaan?

A5: Ja. Zodra we uw mal hebben gemaakt, kunt u deze zo vaak gebruiken als u wilt, zonder kosten voor toekomstige bestellingen. Zolang u hetzelfde ontwerp behoudt, zijn er nooit nieuwe vormingskosten.

Q6: Biedt u aangepaste verpakking aan?

A6: Ja. Al onze producten kunnen worden verpakt als uw vereiste.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van mineraal-geactiveerde kleipakket droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: mineraal geactiveerde klei pakket droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek