Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1.4 KG Super droog hangende container droogmiddel

1.4 KG Super droog hangende container droogmiddel

Calciumchloride-container droogmiddel heeft het hoge abrobingvermogen, de absorptiecapaciteit kan 60 dagen duren, het vochtgehalte tot zijn eigen gewicht 300% (RH≥90%). Het zal direct na het adsorberen van het vocht in gel veranderen. Houd het vocht in de zak droogmiddel en laag op de relatieve vochtigheid van de verzegelde verpakking. Verzekerd dat de veilige opslag en transport van de producten. En niet-toxisch, geurloos en smaakloos, niet-corrosief, groen initiatief, kan worden gebruikt in levensmiddelen, onschadelijk voor het menselijk lichaam.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Productdetails

Container Droogmiddel wordt voornamelijk gebruikt om de luchtvochtigheid in een container te verminderen die wordt veroorzaakt door transport of opslag, zorg ervoor dat uw lading in perfecte staat is tijdens verzending.

1 Toepassing:

Landbouwproducten, houten productsm, Elektronische producten, Metaalproducten, Tetiles, Huishoudelijke producten

2, milieuvriendelijk

Container droogmiddel is een soort niet-toxisch, milieuvriendelijk en droogmiddel voor levensmiddelen.

3, Vochtbestendig en veilig

Belangrijkste ingrediënt van container droogmiddel zijn calciumchloride en Amylopectine polymeer.

Na het absorberen van de luchtvochtigheid, zal het direct in gel veranderen. Geconstrueerd door multi-pakket materiaal, veilige, stevige, volledig elimineren lekkage mogelijk.

4, superieure absorptiesnelheid:

Absorptiesnelheid van resorbeermiddel van de houder kan worden bereikt boven 200%, de volgende tekening is een gegeven dat het droogmiddel van de houder gedurende een maand bij normale temperatuur blijft absorberen (Shenzhen, augustus)

560024579_557.jpg

houder basis hoeveelheid basis hoeveelheid basishoeveelheid basishoeveelheid
droogmiddel CODB-91-10 CODC-91-10 CODC-91-14
20GP 6PCS 6PCS 4 STUKS
40GP 12st 12st 8PCS
40HQ 14PCS 14PCS 10 STUKS

1.4KG Container Desiccant

Hanging Container Desiccant For Shipment

Super Dry Desiccant

Bedrijf

1.jpg

2.jpg

5.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1,4 kg super droog hangend container droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1.4kg super droog hangend container droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek