Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Cargo Shipping Container Droogmiddel Calciumchloride Droogmiddel Droogmiddel

Cargo Shipping Container Droogmiddel Calciumchloride Droogmiddel Droogmiddel

Container droogmiddel ook bekend als continue houder droogmiddel), is een speciaal samengestelde droogmiddel gemaakt van een polymeer geleermiddel en calciumchloride. Het is ontworpen om de luchtvochtigheid in verzend- of opslagcontainers te verlagen en uw lading tijdens transport te beschermen tegen vochtschade.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Cargo Shipping Container Droogmiddel Calciumchloride Droogmiddel Droogmiddel

Droogmiddel is een ontvochtiging die vocht in de lucht absorbeert.
Beginsel:
Tijdens het transport of de opslag van de oceaan zorgen de grote temperatuurwisselingen tussen dag en nacht op zee ervoor dat de hoge temperatuur lucht op de dag vol water verzadigd raakt door de dalende temperatuur 's nachts. Dientengevolge ervaren de goederen gewoonlijk het mariene klimaat op hoge temperatuur en verhoudingsgewijs grote veranderingen van temperatuur tussen dag en nacht die vaak van 0 tot Celsius variëren, met de vochtigheid die 98% kan bereiken. Dit verschijnsel wordt condensatie genoemd. De hoeveelheid water in de lucht is 30.4 G / m3, wanneer de temperatuur 30 graden Celsius is. Wanneer de temperatuur daalt van 30 graden Celsius tot 10 graden Celcius, daalt de hoeveelheid waterdamp tot 15,4 g / m3. Terwijl de andere stoom zal veroordelen tot water. Dit is meestal de regen in de container, die een slechte invloed heeft op de verpakking. Daarom moet een bepaald aantal droogmiddelen worden gebruikt om dit probleem op te lossen.
Gebruik:
Container droogmiddel zorgt ervoor dat waterdamp gemakkelijk in het binnenste van de zak kan komen, waar het wordt omgezet in een dikke gel en niet zal lekken, ontsnappen of morsen.

instructies:
1. Controleer of er schade is aan de containers, bijvoorbeeld als er een gat of barst is aan de zijkanten, bovenkant en onderkant van de containers.
2. Gebruik indien mogelijk geen containers met een vochtigheid van meer dan 20%. Anders wordt het risico op nat worden groter. Als de aard van containers niet kan worden gewijzigd, moet de hoeveelheid droogmiddel worden verhoogd op basis van de hoeveelheid water in containers om de veiligheid van goederen te waarborgen.
3. Dicht alle ventilatieopeningen af.
4. Haal de droogmiddelen uit de verzegelde plastic zakken.
5. Deshydratiemiddelen kunnen alleen in een afgesloten omgeving werken. Als de deur van de containers niet goed sluit of als er schade is aan de containers of als een ventilatieopening niet is afgesloten, dan zullen de droogmiddelen het water nooit volledig opnemen van de buitenlucht.


  • Vermindert de vochtigheid in transport- en opslagcontainers
  • Adsorbeert tot 200% van zijn eigen gewicht
  • Verpakkingsmateriaal: TyvekChunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van container droogmiddel voor calciumcarbonaatdrogers in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: lading verzending container droogmiddel calciumchloride droger droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek