Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Droge verpakkingen Container Droge ophanging voorkomt schimmelvorming, schimmelcorrosie

Droge verpakkingen Container Droge ophanging voorkomt schimmelvorming, schimmelcorrosie

Cargo Dry-pack samengesteld uit calciumchloride of klei om vocht in de container te absorberen. Het voldoet aan alle internationale importnormen en heeft een goede werkefficiëntie als droogmiddel.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Droge verpakkingen Container Droge ophanging voorkomt schimmelvorming, schimmelcorrosie

Droge pakken Containerlading droog

Dry Packs Container Cargo Dry: Bestrijding van "Container Rain" met onze Container Cargo Dry: 2,5LB (1KG) tas met ophanghaak. Bescherm tegen schimmel, meeldauw, corrosie en in uw vrachtcontainerverzendingen met onze zeer absorberende Container Cargo Dry Packs!


Wat veroorzaakte containervocht of containerregen?

Droogmiddel is een vochtverwijderend middel dat vocht uit de lucht absorbeert, dat werkt door middel van principes, fysisch watermoleculen adsorbeert in hun eigen structuur of vocht absorbeert door de omgezette stof van chemische reactie. Tijdens de ladingverzending en -opslag maakt het enorme temperatuurverschil tussen dag en nacht de gasrijke luchttemperatuur oververzadigd, die gedurende de dag in de container werd opgesloten. De lading gaat meestal door het warme klimaat zoals een zee klimaat en een groot temperatuurverschil tussen 0 ℃ -80 ℃, en de luchtvochtigheid kan oplopen tot 98%. We noemen het "Dew Condensation-fenomeen". Wanneer de temperatuur 30 ℃ is, is de containerinhoud van de lucht 30.4g / m 3. Wanneer de temperatuur van 30 ℃ aan 18 ℃ is, zal het waterdampgehalte tot 15,4 g / m 3 worden verminderd. Andere waterdamp condenseert in water, dat algemeen bekend staat als "Containerregen". Het zou een zeer negatieve impact hebben op de verpakking van de goederen, dus we hebben een bepaalde hoeveelheid droogmiddel nodig om het probleem op te lossen.FAQ:

1. Waaruit bestaat uw container droogmiddel?

Calciumchloride en zetmeel

2. Zal het lekken of niet na vochtopname?

Nee, het wordt gel, niet vloeibaar

3. Wat is de grootte heb je?

1-2KG

4. Welke soorten heb jij?

Droge stok, droge pakken, droge strook gebruikt in de container

5. Kunnen uw producten op de Europese markt worden gebruikt?

Ja, het voldoet aan de internationale importstandaard, veilig, DMF Free.

6. Kan ik monsters van uw lading droge verpakkingen hebben?

Ja, gratis monsters

7. Waar kunt u uw producten kopen?

Link naar onze bedrijfswebsite voor hulp: chun-wang.com, absorbwelll.com

Opgericht in 1998, is Chunwang bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van dry-packs droge hangcontainers tegen schimmels, schimmelcorrosie in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: droge verpakkingen container droog opknoping voorkomen schimmel, schimmel corrosie, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek