Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

Drogen van Agent als droogmiddel in Container

Drogen van Agent als droogmiddel in Container

Drogen van Agent als droogmiddel in container

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

Drogen van Agent als droogmiddel in Container


DRying agenten hebben een extreem hoge absorberende inhoud van 200% van hun eigen gewicht.Droogmiddelen zijn gebruikte aswell uitgebreid om ervoor te zorgen dat vochtige kelders, schuren, / b & b etc. zal droog worden gehouden. Container droogmiddel voorkomt gisting, nutritionele molding en metalen corrosie.


Inhoud: calciumchloride, zetmeel of klei

Gewicht: 100, 500, 1000 gram verkrijgbaar als dessicant tas

Absorptie: 200%


1, toepassing:

Landbouwproducten, houten productsm, elektronische producten, producten van metaal, Tetiles, huishoudelijke producten

2, milieuvriendelijk

Container droogmiddel is een soort niet-toxisch, milieuvriendelijk en food grade droogmiddel.

3, vochtwerende en kluis

Belangrijke ingrediënt van container droogmiddel zijn calciumchloride en amylopectine polymeer.

Na de lucht vocht te absorberen, het zal weer gel direct. Gebouwd door multi pakket materiaal, veilige, stevige, vollediglekkage mogelijk te elimineren.

4, superieure absorptie ratio:

Container dessicant absorptiesnelheid bereikbaar boven de 200%, in de volgende afbeelding is een data welke container droogmiddel houden absorberen een maandenlang in normale temperatuur (Shenzhen, augustus)


5, verbruik

ContainerBasishoeveelheidBasishoeveelheidBasishoeveelheid basishoeveelheid
droogmiddelCODB-91-10CODC-91-10CODC-91-14
20GP6PCS6PCS4-PACK
40GP12PCS12PCS8ST
40HQ14PCS14PCS10ST 


Probleem vochtigheid:

Tijdens de overbrenging van de container is er een groot verschil in temperatuur en vochtigheid. De luchtvochtigheid kan worden verplaatst naar ongeveer 98%. Wanneer de temperatuur binnen de container wordt verlaagd, wordt de lucht zal bereiken de dauwpunt en het dauwpunt. En het water zal condenseren. Dit is wanneer schimmel, schimmel en meeldauw optreedt, beschadiging van de goederen. Erger nog, als het water aan het oppervlak van producten van metaal corrosie condenseert treedt op.

Container droogmiddel is het voornamelijk gebruikt ter vermindering van de luchtvochtigheid in de container die veroorzaken door transport of opslag. Zorg ervoor dat uw lading in een perfecte staat bij verzending.contianer desiccant.jpg

container desiccant manufacturer in China
Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers voor het drogen van agent als droogmiddel in container in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: drogen van agent als droogmiddel binnen container, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek