Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

LOW-COST Container droogmiddel In voorraad

LOW-COST Container droogmiddel In voorraad

Twee soorten container droogmiddel voor de juiste vocht bescherming voor iedere toepassing. Hoge prestaties calciumchloride type en low-cost klei type.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

LOW-COST Container droogmiddel in voorraad

Twee absorptie niveaus voor DE JUISTE VOCHT BESCHERMING VOOR ELKE TOEPASSING

1.: calciumchloride gebaseerd container dessicant pakket met 200% absorptie ratio; Voorbeperkte lading met hoge vochtgehalte.

2.: klei + CaCl2-oplossing op basis van de dessicant tas container met 50% absorptie ratio;Voor beperkte lading met lage of geen vochtgehalte.


VERPAKT voor veilige opslag en HANDLING droogmiddel is sterk hygroscopisch en zal onmiddellijk activeren met gratis vocht.

Om deze reden droogmiddelen zijn verpakt en verzonden in een poly-zak binnen een kartonnen doos.


Terwijl de zak type droogmiddelen hebben al lange tijd gebruikt in een poging om te controleren op vocht binnen het verschepen van containers, er is nu een meer betrouwbaar en doeltreffend alternatief voor controle vocht binnen containers.

Chunwang calciumchloride container droogmiddel voor maximale absorptie efficiëntie.Deze combinatie van calciumchloride en bindmiddel biedt bredere veiligheidsmarges te beschermen container lading tijdens zowel korte als lange reizen onder een breder scala van voorwaarden.


Neem contact met ons op voor meer informatie en details: Jack Zhong (sales04@chun-wang.com)


Hoge absorptie ratio 

container desiccant bag calcium chloride

container desiccant bag clay desiccantOpgericht in 1998, staat Chunwang bekend als één van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van goedkope container droogmiddel in voorraad in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: Low-cost container droogmiddel in voorraad, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek