Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

GMP, RoHS, DMF Free 1gram, 3gram Pharmaceutical Desiccant Capsules Leverancier

GMP, RoHs, DMF Gratis 1 gram, 3gram farmaceutische droogmiddelcapsules leverancier Inleiding Silicagelcapsules worden voornamelijk gebruikt in de farmaceutische en voedingssupplementenindustrieën om de houdbaarheid van hun producten te verlengen door de negatieve effecten van vochtschade te minimaliseren. De...

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

GMP, RoHs, DMF Gratis 1 gram, 3gram farmaceutische droogmiddelcapsules leverancier

Invoering
Silicagelcapsules worden voornamelijk gebruikt in de farmaceutische en voedingssupplementenindustrieën om de houdbaarheid van hun producten te verlengen door de negatieve effecten van vochtschade te minimaliseren. De cilindrische vorm, de kwaliteitsconstructie en de stijve duurzaamheid maken droogmiddelcontainers ideaal voor gebruik in een automatische high-speed invoegmachine, waarmee u continu desiccant-containers in uw productielijn kunt invoeren.

Toepassing:
1. Farmaceutisch
2. Voedingssupplementen
3. Medische diagnostische kits
4. Elektronica en instrumenten

Voordelen:
1. Bied effectieve adsorptietarieven
2. Bevat gelaste uiteinden voor grotere structurele sterkte - blijf verzegeld, zelfs onder extreme druk
3. Zijn labelvrij
4. Kan bestraling weerstaan ​​voor sterilisatie
5. Zijn samengesteld uit poreuze plastic uiteinden, die een kronkelig pad creëren dat vrijwel stofvorming en productverontreiniging elimineert
6. Productidentificatie wordt op de uiteinden afgedrukt met inkt die voldoet aan de richtlijnen van de FDA
7. Zijn aangepast aan bestaande dispensers
8. Bestaat uit FDA grade high-density polyethyleen (HDPE)

Manufacturing

Veel leveranciers die farmaceutisch silicagel droogmiddel verkopen, misleiden opzettelijk consumenten door hun silicagel op de markt te brengen als een door de FDA goedgekeurde grondstof voor contact met voedsel en geneesmiddelen. Ze houden er rekening mee dat de fabriek niet over de vereiste clean room-faciliteit of de bijbehorende processen beschikt om ervoor te zorgen dat de productie en verpakking voldoen aan de vereiste normen voor voedselkwaliteit en farmaceutische kwaliteit.
Al onze voeding en farmaceutische gebruik silicagel droogmiddel worden geproduceerd in 100.000 klasse cleanroom om ervoor te zorgen dat het voldoet aan een strikte gezondheidsnorm.

Ons bedrijf

Onze fabriek

Ons kantoor:
Certificaten

GMP.
Een strikte naleving van Good Manufacturing Practices (GMP) zorgt ervoor dat alle grondstoffen worden getest voor gebruik in de productie en deshydratiemiddelen worden geproduceerd door GMP-geschoold personeel.

ISO 14001: 2004.  


ISO 9001: 2008.  

FAQ
Vraag: Wat is silicagelbus?
Silicagel droogcondensaten zijn kleine cilindrische houders gevuld met witte type A silicagelparels die met hoge snelheden in farmaceutische flessen kunnen worden ingebracht en die de gouden standaard van farmaceutische droogmiddelen zijn geworden.
Dankzij hun speciale ontwerp kunnen ze worden gebruikt in standaard inbrengapparatuur en continu worden ingevoerd in farmaceutische verpakkingslijnen. Het is steeds populairder geworden in de farmaceutische verpakkingsindustrie.
Vraag: Waarom silicagel gebruiken?
A: Vocht en zuurstof kunnen de chemische of fysische stabiliteit van veel farmaceutische of nutraceutische producten beïnvloeden. Dus, de droogmiddelcanister wordt gebruikt voor het absorberen van het vocht in de afgesloten omgeving om de kwaliteit van producten te garanderen en hun houdbaarheid te verlengen.
Vraag: Hoe kunt u de kwaliteit waarborgen?
A: Wij kopen de uitstekende Type A silicagel baeds als onze grondstof, waardoor het goede prestaties heeft bij het absorberen van vocht. Al onze producten worden gecontroleerd door onze QC-afdeling, waardoor de inferieure producten worden vermeden om op de markt te komen.
Vraag: Is het veilig voor voedsel of farmaceutische verpakkingen?
A: Silica-gel is het enige materiaal dat direct in contact kan komen met het voedsel en farmaceutische producten door de FDA-goedkeuring.
Trouwens, ons voedsel of farmaceutische silicagel droogmiddel zijn gemaakt van uitstekende type A silicagel parels, geproduceerd in 100000 klasse cleanroom, verfijnd door ultraviolate sterilisatie.
Vraag: Kan ik mijn eigen logo cuostomiseren? Bieden jullie OEM-service aan?
A: Natuurlijk kunt u, we zijn zeer verheugd om uw partner te zijn.
Vraag: Kunnen we de fabriek bezoeken?
A: Dat is welkom; het zal onze eer zijn om een ​​oprechte gast te hebben.


Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van gmp, rohs, dmf-vrije 1gram, 3gram leverancier van farmaceutische droogmiddelcapsules in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.

Hot Tags: GMP, RoHS, DMF gratis 1 gram, 3gram farmaceutische droogmiddel capsules leverancier, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek