Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1 gram droogmiddelhouder voor farmaceutische primaire verpakking

Desiccant canisters worden voornamelijk gebruikt in de farmaceutische en voedingssupplementen industrieën om de houdbaarheid van hun producten te verlengen door de negatieve effecten van vochtschade te minimaliseren. De cilindrische vorm, de kwaliteitsconstructie en de stijve duurzaamheid maken droogmiddelcontainers ideaal voor gebruik in een automatische high-speed invoegmachine, waarmee u continu desiccant-containers in uw productielijn kunt invoeren.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1 gram droogmiddelcanister voor farmaceutische primaire verpakking

1. Vervaardiging in cleanroom. Niet-toxisch, milieuvriendelijk.

2. Verschillende verpakkingstype, verschillende druktaal

3. Kwaliteitscontrole, rijke OEM-ervaring

4. Andere speciale ontwerpdienst

Productomschrijving

productnaam 1 gram droogmiddelcanister voor farmaceutische primaire verpakking
Grondstof Type A witte silicagel kralen
Gewicht 1 gram of 3 gram, op maat is welkom
Verpakkingsmateriaal HDPE
Dimensies 13 mm (diameter) * 18 mm (hoogte); 20 mm (diameter) * 25 mm (hoogte)
Functie Vochtopname, verlenging van de houdbaarheid
Gebruik Farmaceutica, Nutraceuticals
Houdbaarheid Ten minste 2 jaar
Voorzien zijn van Niet-toxisch, milieuvriendelijk, DMF-vrij, FDA-goedkeuring, MSDS beschikbaar
opslagruimte Op een koele, droge plaats bewaard. Maak het afgesloten na gebruik

1.jpg2.jpg22.jpg23.jpg

Gerelateerde items: zakje met silicagel

1_.jpg 18_.jpg

bedrijfsinformatie

1. Opgericht in 1998, 17 jaar rijke ervaring op de droogmiddelmarkt, een van de toonaangevende producenten van absorptieproducten.

2. Product: silicagel zak , silicagel bus , Container droogmiddel

Vocht absorber doos , zuurstof absorber , lucht freshner , etc.

              

3. Succesvol beursgenoteerd in 2015.

1.jpg

2.jpg

Productieproces

3.jpg

Veel leveranciers die farmaceutisch silicagel droogmiddel verkopen, misleiden opzettelijk consumenten door hun silicagel op de markt te brengen als een door de FDA goedgekeurde grondstof voor contact met voedsel en geneesmiddelen. Ze houden er rekening mee dat de fabriek niet over de vereiste clean room-faciliteit of de bijbehorende processen beschikt om ervoor te zorgen dat de productie en verpakking voldoen aan de vereiste normen voor voedselkwaliteit en farmaceutische kwaliteit.

Al onze voeding en farmaceutische gebruik silicagel droogmiddel worden geproduceerd in 100000 klasse cleanroom om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strikte gezondheidstoestand.

4.jpg

6.jpg

5.jpg

Onze diensten

55.jpg

Klik hier voor alle producten:

FAQ

Vraag: Wat is silicagelbus?

Silicagel droogcondensaten zijn kleine cilindrische houders gevuld met witte type A silicagelparels die met hoge snelheden in farmaceutische flessen kunnen worden ingebracht en die de gouden standaard van farmaceutische droogmiddelen zijn geworden.

Dankzij hun speciale ontwerp kunnen ze worden gebruikt in standaard inbrenggereedschappen en continu worden ingevoerd in farmaceutische verpakkingslijnen. Het is steeds populairder geworden in de farmaceutische verpakkingsindustrie.

Vraag: Waarom silicagel gebruiken?
A: Vocht en zuurstof kunnen de chemische of fysische stabiliteit van veel farmaceutische of nutraceutische producten beïnvloeden. Dus, de droogmiddelcanister wordt gebruikt voor het absorberen van het vocht in de afgesloten omgeving om de kwaliteit van de producten te garanderen en hun houdbaarheid te verlengen.

Vraag: Hoe kunt u de kwaliteit waarborgen.

A: Wij kopen de uitstekende Type A silicagel baeds als onze grondstof, waardoor het goede prestaties heeft bij het absorberen van vocht. Al onze producten worden gecontroleerd door onze QC-afdeling, waarbij de inferieure producten worden vermeden om de markt te betreden.

Vraag: Is het veilig voor voedsel of farmaceutische verpakkingen?

A: Silica-gel is het enige materiaal dat direct in contact kan komen met het voedsel en farmaceutische producten door de FDA-goedkeuring.

Bovendien zijn uw etenswaren of farmaceutische silicagel droogmiddelen gemaakt van uitstekende type A silicagelparels, geproduceerd in 100000 klasse cleanroom, verfijnd door ultraviolate sterilisatie.

 

Vraag: Kan ik mijn eigen logo cuostomiseren? Bieden jullie OEM-service aan?

A: Natuurlijk kunt u, we zijn zeer verheugd om uw partner te zijn.

Vraag: Kunnen we de fabriek bezoeken?

A: Dat is welkom, het zal onze eer zijn om zo'n oprechte gast te hebben.

Vraag: Hoe verzekert u de levertijd?

A: We hebben tientallen productlijnen gebouwd, voldoende gekwalificeerde werknemers en, indien nodig, kunnen we ploegendiensten aanbieden. Tegelijkertijd hebben we veel logistieke partners, die onze producten op tijd over de hele wereld kunnen bezorgen.

Neem contact met ons op

66.jpg


Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1 gram droogmiddelcanister voor farmaceutische primaire verpakking in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1 gram droogmiddelcanister voor farmaceutische primaire verpakking, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek