Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

0,5 g / 1 g / 2 g silicagelparels

0,5 g / 1 g / 2 g silicagelparels

1. Het zal tot 34% van zijn eigen gewicht in waterdamp adsorberen. Deze adsorptie-efficiëntie is ongeveer groter dan die van de typische droogmiddel-klei, waardoor kiezelgel de voorkeur geniet waar gewicht of efficiëntie belangrijke factoren zijn. 2. Het heeft een bijna onbeperkte houdbaarheid als het wordt bewaard in luchtdichte omstandigheden. 3. Het kan worden geregenereerd en indien nodig opnieuw worden gebruikt. Het zachtjes verwarmen van silicagel zal het geadsorbeerde vocht verdrijven en het gereed maken voor hergebruik. 4. Het is een zeer inert materiaal, het zal normaal geen andere materialen aantasten of corroderen en met uitzondering van sterk alkali- en hydrofluorkoolstofzuur is het zelfbestendig tegen aanvallen. 5. Het is niet-ontvlambaar. 6. Het wordt het vaakst en handig gebruikt verpakt in een ademend zakje of zak. Deze zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten die geschikt zijn voor gebruik met een breed scala aan toepassingen. 7. Silicagel Droogmiddel is een krachtig materiaal voor vocht. Het moet in een droge, koele ruimte worden bewaard en uit direct zonlicht en uit de buurt van water worden gehouden.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Silica Gel Beads.PNG

2.Photos

3.Company

1. Bedrijfsgeschiedenis: opgericht in 1998,

2. productserie: silicagel droogmiddelen, klei droogmiddelen, montmorilloniet droogmiddelen, zuurstof absorber, farmaceutische droogmiddel, vochtigheid indicator kaart, desodorisatoren, huishoudelijke vocht absorberende middelen, wc-pot schoonmakers, luchtverfrissers, etc.

3. Certificaten: RoHS, BEREIKEN, DMF, ISO9001: 2015, ISO14001: 2015,, BSCI et

4.Application

Toegepast op pakket van schoenen, kledingstuk, meubilair, Militair Gebruik, Container, Elektronische producten, leer-slijtage, kunstwaren, giftdoos, Juweeldoos, theebladdoos enz.

instrumenten en meters, elektronisch producten, leders, schoenen, levensmiddelen, geneesmiddelen en huishoudelijke elektrische apparaten, enz

Op grote schaal gebruikt in kledingkast, boekenkast, kelder, magazijn, keuken, toilet, slaapkamer en andere woonomstandigheden.

Elektronica, PCB, LED, IC, kleding, schoenen, speelgoed, hardware, meubels en consumentenproducten, enz.

Chunwang, opgericht in 1998, is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 0,5 g / 1 g / 2 g silicagelparels in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 0.5g / 1g / 2g silicagel kralen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek