Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

0,5 g Silica Gel voedselveilig

. Silicagel heeft een sterk absorptievermogen. Tijdens het proces van absorptie vocht, verandert het uiterlijk van de kleur uiteraard volgens de hygroscopische capaciteit. Dus het wordt vaak 'vochtigheidsindicator' genoemd. Het hoofdbestanddeel is siliciumdioxide en de kleur ervan varieert afhankelijk van de luchtvochtigheid. Met uitzondering van de prestaties van blauwe silicagel, heeft het ook kobaltchloride-vrije, niet-toxische, geurloze, onschadelijke, enz.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Spesification

naam

Silica gel deshydratiemiddelen

materiaal

  Wit granulaat

merk

  Chunwang

kleur

  W ite, groen, blauw, oranje, paars enzovoort

monster kosten

gratis

inpakken

Tyvek-papier

functie

  vochtigheid

doorlooptijd

15 dagen

Diensten

OEM- en ODM-services

getest

SGS, REACH, ROHS, MSDS

2.Pictures

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd

Chunwang, opgericht in 1998, is een set van R & D-, productie- en marketingbedrijven, gespecialiseerd in droogmiddelen, zuurstofabsorberend. Assortimentsassortiment omvat silicagel droogmiddelen, zuurstofabsorptiemiddelen, farmaceutische droogmiddelen, kleidrogaten, droogmiddelen voor houders, actieve kool droogmiddel, verpakkingsmaterialen van droogmiddelen en anderen.

Sophia business card.jpg

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 0,5 g silicagel voedselveilig in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 0.5g silicagel voedselveilig, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek