Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1g / 2g / 5g / 10g Prijs Droogmiddel

1g / 2g / 5g / 10g Prijs Droogmiddel

Silicagel droogmiddel is het meest gebruikte droogmiddel in de voedings-, medicijn-, gezondheids-, elektro-, kleding- en textielindustrie als een effectieve manier om producten te verpakken. Het hoofdbestanddeel van ons silicagel droogmiddel is een amorfe vorm van siliciumdioxide die wordt geproduceerd in de vorm van transparante of melkwitte harde, onregelmatige korrels of kralen. Het wordt geleverd in een microporeuze structuur die een grote hoeveelheid en verschillende stoffen kan opnemen.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1.Specification

Fda Silica Gel Desiccant.PNG

2.Photos

3.Company

Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd, opgericht in 1998, is een professionele producent en exporteur van droogmiddelen in Shenzhen, China. Gewijd aan het creëren van mensen een natuurlijke, gezonde en comfortabele leefomgeving, ondersteund door een reeks droogmiddelproducten. We doen ons best om op te treden als uw adviseur voor een schoon en gezond leefmilieu.

4.Features

1. Het zal tot 34% van zijn eigen gewicht in waterdamp adsorberen.

2. Het kan worden geregenereerd en indien nodig opnieuw worden gebruikt. Het zachtjes verwarmen van silicagel zal het geadsorbeerde vocht verdrijven en het gereed maken voor hergebruik.

3. Het is een zeer inert materiaal, het zal normaal geen andere materialen aantasten of corroderen en met uitzondering van sterke alkaliën en fluorwaterstofzuur is het zelf bestand tegen aanvallen.

4. Het is niet-ontvlambaar.

5. Niet-toxisch, geurloos, milieuvriendelijke, kan zetten met voedsel.

6. Hoge absorptiecapaciteit, hoge zuiverheid

7. Diverse pakket, aangepaste verpakking beschikbaar

8. gratis monsters zijn beschikbaar

9. Het wordt het vaakst en gemakkelijk gebruikt verpakt in een ademend sachet of zak. Deze zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten die geschikt zijn voor gebruik met een breed scala aan toepassingen.

Chunwang, opgericht in 1998, staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1g / 2g / 5g / 10g prijs droogmiddel in China. In de afgelopen twee jaar hebben we geavanceerde apparatuur en technologie geïntroduceerd in onze fabriek. Wees alsjeblieft vrij om onze goedkope producten te kopen die in China zijn gemaakt.
Hot Tags: 1 g / 2g / 5g / 10g prijs droogmiddel, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkope
Onderzoek