Shenzhen Chunwang Environmental Protection Technology Co., Ltd.

goed absorberen, goed absorberen! E-mail: dong@chun-wang.com Menigte: 86-13590123480

1g / 2g / 5g / 10g silicagel dessicant farmaceutisch gebruik

1g / 2g / 5g / 10g silicagel dessicant farmaceutisch gebruik

silicagel droogmiddel is een hoogactieve absorptie agent, dit soort droogmiddel heeft een stabiele chemische eigenschap, met bewijs vermogen om hoge vocht, goede thermische stabiliteit en hoge mechanische sterkte, die een niet-toxisch, smaakloos en milieuvriendelijk product.

Aanvraag sturenPraat nu
Productdetails

1. specificatie

Food Silica Gel.PNG

2. foto 's

3. bedrijf

 

1. ontwikkeling

Opgericht in 1998,beursgenoteerd op 2015een professioneel systeem opgebouwd uit R&D tot marketing

 

2. producten

Silicagel droogmiddel, zuurstof absorberende, farmaceutische droogmiddel, klei droogmiddel, container droogmiddel, actieve kool droogmiddel, verpakkingsmateriaal van droogmiddelen en anderen.

 

3. schaal

 

Meer dan 15.000 vierkante meter, meer dan 200 medewerkers.

4. klanten

Sanrio, Aldi, Coach, Vanguard, Walmart Flextronics, Emerson enz.

4. FAQ

1) wat is de DMF? Waarom is het verboden door de EU?

DMF, ook wel genoemd Dimethylfumaraat, heeft de kenmerken van lage toxiciteit, hoge efficiëntie en breed-spectrum antibacteriële activiteit. Het heeft een speciale antibacteriële effect op schimmel.

DMF werd meestal gebruikt als conserveermiddelen en bactericiden in productie, opslag en vervoer van leer, schoenen en textiel, enz.

DMF kan huid allergie, acute eczeem en brandwonden veroorzaken.

Publicatieblad van de Europese Unie heeft op 15 mei 2012, richtlijn (EU) nr. 412/2012, dat lidstaten verplicht om ervoor te zorgen dat artikelen of delen daarvan met DMF in concentraties, wordt niet op de markt worden gebracht.


Chunwang is opgericht in 1998, en is bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van 1 g/2 g/5 g/10 g silicagel dessicant farmaceutisch gebruik in China. Tijdens de afgelopen twee jaar, hebben we geavanceerde apparatuur en technologie ingevoerd in onze fabriek. Wees vrij om te kopen van onze goedkope producten gemaakt in China.
Hot Tags: 1g / 2g / 5g / 10g silicagel dessicant farmaceutische gebruiken, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China, goedkoop
Onderzoek